Notícies
Millores d'accessibilitat al Teatre de la Massa
Aquest mes de setembre s'estan portant a terme actuacions de millora d'accessibilitat al Teatre de la Massa.

plànol obres vestíbul La MassaLes actuacions consisteixen en una petita ampliació del vestíbul i una millora dels accessos. S’avança, per tant, s’amplia la porta d’entrada actual. Alhora, també es construeix una nova porta a través del vidre de la façana. Per últim, amb l’objectiu d’aprofitar més l’espai del vestíbul es reordena situant la guixeta a peu d’escala. La nova guixeta comptarà amb un taulell adaptat a les persones amb mobilitat reduïda.

Aquesta petita remodelació s’ha encarregat al despatx d’arquitectes Dilmé Fabré Torras i Associats, SCP, el mateix que es va encarregar de les obres de rehabilitació del Teatre, i compta amb el vist-i-plau de la Junta de Govern del Consorci La Massa. Pel que fa al finançament s’ha fet a partir de la donació del mateix mecenatge privat que sustenta els cicles de música clàssica, així doncs, sense cap càrrega per als pressupostos municipals. La donació pel finançament s’ha regulat a través d’un conveni públic que es pot consultar al portal de transparència de l’Ajuntament.

Es preveu que les obres estiguin enllestides i el Teatre La Massa pugui recuperar el funcionament habitual a finals del mes de setembre.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 13 de setembre de 2017
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web