Notícies
S'obre la convocatòria per sol•licitar ajuts per casals d'estiu i colònies durant el període de vacances escolars 2019

Beques casal estiuL’Ajuntament obre la convocatòria per sol•licitar ajuts econòmics per les activitats d’estiu 2019. Les sol·licituds es poden presentar a l'OAC del 3 al 24 de maig.

L’objectiu de la convocatòria és facilitar l'assistència a casals i/o colònies durant el període de vacances escolars d’estiu dels nens/es en edat escolar de Vilassar de Dalt. Amb aquestes beques, l'ajuntament ofereix la possibilitat a tots els menors de participar en activitats de lleure de qualitat durant les vacances escolars i evitar així la exclusió d’aquests en activitats de lleure infantil i juvenil.

Aquests ajuts són individuals i es realitzaran a través de la concessió d’una prestació econòmica als nens (o la família del nen en edat escolar que en resultin beneficiaris), encara que el pagament a priori es realitzarà a favor de l’entitat en la que es realitzi l’activitat.
Els beneficiaris d’aquests ajuts hauran de ser els menors d’antre 0-16 anys empadronats a Vilassar de Dalt i que realitzin una activitat de casal o colònia d’estiu durant el període de vacances escolars de l’exercici corrent.

Poden sol•licitar els ajuts els pares, mares i/o les persones encarregades temporalment de la guarda del menor.
La sol•licitud s’obté i es presenta a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Vilassar de Dalt situada a Plaça de la Vila 1, en horari d’atenció al públic.
Cal presentar la sol•licitud en el model normalitzat i annexos juntament amb la documentació referida a tots els membres de la unitat familiar, inclosa la persona beneficiària.

Per a més informació podeu consultar les bases o bé trucar als Serveis Socials de l’ajuntament 93750 90 16.

Bases ajuts casal estiu i colònies 2019

Bases ajuts casal estiu i colònies 2019

Fitxer: Bases_casal_estiu_2019_corectes___copia.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 10
Mida: 1,14 MB

Full de sol·licitud:

Full de sol·licitud

Full de sol·licitud

Fitxer: anexos_casals.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 5
Mida: 1,03 MB

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 3 de maig de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web