Notícies
La Massa encetarà temporada el 29 de setembre amb Cúbit de La ruta 40

massa 18Sergi López i les companyies La Ruta 40 i Cop de Teatre són només alguns dels noms de la primera part de la nova temporada del Teatre La Massa que començarà el 29 de setembre i s'allargarà fins a l'1 de gener de l'any que ve. Les entrades ja són a la venda.

La companyia La Ruta 40 serà l'encarregada d'obrir la temporada tardor-hivern del Teatre La Massa, el 29 de setembre, amb l'espectacle Cúbit, de Josep Maria Miró, un espectacle que parla de la memòria i la construcció del relat oficial que ja s'ha pogur veure amb èxit en espais com el Teatre Lliure o el festival Temporada Alta. Equus, la nova proposta de Cop de Teatre dirigida per Denis Fornés s'instal·larà al teatre vilassarenc del 20 al 28 d'octubre abans de traslladar-se al Teatre Gaudí de Barcelona. El 17 de novembre, arribarà el que serà un dels grans noms de la temporada. L'actor Sergi López porta al Teatre La Massa el seu exitós monòleg, Non Solum, una comèdia existencial on l'actor es multiplica per respondre la pregunta: 'què passa aquí?'. El públic familiar també tindrà lloc a la temporada del teatre amb la ja tradicional visita de l'Escola de Nadal l'Eix al voltant de Nadal que aquest any representarà l'espectacle Melodies de la infància. També tornen, aquesta tardor, les sessions de cinema familiar en català. La primera part de la temporada la tancarà El Ternal Teatre amb les representacions d'Els Pastorets els dies 26 i 29 de setembre.

La Temporada de Clàssica proposa, com cada any, concerts per a tots els públics amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat que començaran el 7 d'octubre amb un concert dedicat a Félix Mendelssohn.

Les entrades per a tots els espectacles ja són a la venda al web del teatre.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada l'1 d'agost de 2018
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web