Agenda
Diumenge, 24 de març de 2019  -  19 h
Temporada de clàssica: Els planetes de Holst
Orquestra Simfònica Sant Cugat, Cor Vivaldi

planetesAnglaterra ha estat, en els darrers 400 anys, un terreny ben abonat per a la música clàssica, però després dels grans èxits de Henry Purcell (abans de l’any 1700), la nòmina de compositors autòctons rellevants va caure en picat. No va ser fins a finals del XIX i principis del XX que van poder tornar a treure pit amb autors de la casa. De cop, la llista va començar a ser nombrosa: Parry, Elgar, Vaughan Williams, Holst, Tippet, Berkeley, Britten… Música per als reis, per al poble i per a l’univers.

Els planetes és una suite orquestral formada per set moviments, cadascun dels quals porta el nom d’un planeta i un subtítol que explica la seva funció característica. Obra per a gran orquestra simfònica i cor de veus blanques que li donen un aire misteriós i inquietant, sobretot quan s’arriba al planeta Neptú, a prop de la frontera imaginària entre el sistema solar i l’univers exterior.

Nota: Aquest concert també s’oferirà en exclusiva als alumnes de l’institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt el divendres 22 de març a les 12.15 h.

Lloc: Teatre La Massa
Hora: 19 h
Tipus d'acte: Música
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web