Notícies
Les escoles de Vilassar se sumen al Dia Europeu Sense Cotxes

En el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2019 que se celebra aquesta setmana, les tres escoles d'infantil i primària se sumaran aquest divendres al Dia Europeu Sense Cotxes omplint els carrers d'activitat durant el matí. Per aquest motiu hi haurà afectacions de trànsit als carrers propers a les escoles.

sense cotxesLa Setmana Europea de la Mobilitat, que se celebra a tot Catalunya del 16 al 22 de setembre, promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables, com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, i pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic i millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

En aquest sentit, divendres 20 de setembre, les escoles de Vilassar se sumen al Dia Europeu Sense Cotxes sortint als carrers a fer activitats de conscienciació sobre la mobilitat sostenible. Per aquest motiu hi haurà talls de trànsit als carrers Pius XII, Sant Antoni i Sant Joan entre les 9 del matí i la 1 del migdia.

Aquesta jornada, també ha de servir per recordar a les famílies l'ús i el bon funcionament del Camí Escolar de Vilassar que pretén ser una via segura per als nens i nenes que van a peu a l'escola. Aquest itinerari inclou llocs de parada ràpida per baixar del cotxe i acomiadar-se dels seus pares, els Petó i Vés, degudament senyalitzats, i una xarxa de Comerç Amic que els orientaran i els ajudaran sempre que ho necessitin.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 18 de setembre de 2019
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web