Notícies
Un total de 56 comerços reben l'ajut de l'Ajuntament

ajudes comerç localDavant la situació d'aturada del sector comercial provocada per l'estat d'alarma, l'Ajuntament de Vilassar va impulsar una línia de subvencions adreçades al comerç i establiments de serveis. Un total de 56 comerços han rebut ja aquest ajut destinat al lloguer, préstec, brossa i manteniment de treballadors.

Aquestes subvencions anaven adreçades a establiments que s´han vist obligats a tancar portes a causa de la crisi sanitària del coronavirus o que han vist disminuït en un 75% els seus ingressos respecte l´any anterior. Les ajudes cobrien lloguer, préstec, brossa i treballadors fins un màxim de 750 euros per comerç.

Un cop tancat el període de petició de les subvencions han estat  56 els establiments que hi han optat: 29 comerços, 18 bars/restaurants i 9 establiments de serveis. Aquestes ajudes, sempre seguint les bases de subvenció, s´han pogut gestionar de forma àgil per tal que arribessin el més aviat possible als seus destinataris.

L´Ajuntament ha invertit 32.968,42 € en aquesta iniciativa del total dels 50.000 € del programa destinat a comerç. La resta s´injectaran, ja sigui en ampliació subvenció o en complementar la inversió, en el Pla d´impuls i de reactivació del comerç local que es durà a terme properament per potenciar per dinamitzar aquests sector tan important pel dia a dia del municipi.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 13 de maig de 2020
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web