www.vilassardedalt.org
NotÝcies

Voluntariat per VilassarEl passat divendres 30 de novembre es va presentar el projecte Voluntariat per Vilassar. Una iniciativa impulsada per l┤Ajuntament arran de les demandes de ve´ns i ve´nes del municipi amb dificultats per tirar endavant la seva vida quotidiana. La crisi econ˛mica ha fet augmentar les dificultats econ˛miques, per˛ tambÚ estÓ incidint en els recursos emocionals i afectius de moltes persones. ╔s per aquest motiu, que de l┤└rea de Serveis Socials s┤ha engegat aquest projecte que vol  Incrementar el benestar dels vilassarencs i vilassarenques promovent accions de solidaritat i col•laboraciˇ entre els ve´ns i ve´nes a travÚs del voluntariat.

L’objectiu d’aquest projecte Ús, principalment, el de promoure el voluntariat entre els ve´ns i ve´nes de Vilassar a travÚs d’accions diverses com la creaciˇ del Banc dels aliments, el Banc del temps, el Banc dels recursos, acompanyaments a persones que viuen soles, etc. En definitiva, es tracta de fomentar els intercanvis de coneixements, de temps, d'habilitats o d’objectes per tal de fer front desinteressadament a les dificultats econ˛miques i socials que moltes persones pateixen a Vilassar de Dalt.      

Per tirar endavant el projecte, el passat divendres 30 de novembre es va fer una reuniˇ incial amb persones vinculades a entitats i associacions que ja estan treballant en l'Ómbit del voluntariat i la solidaritat. D'aquesta primera trobada n'ha sortit un grup impulsor que ja ha comenšat a treballar per conduir les primeres accions.

Voluntariat per Vilassar

voluntariat per vilassar

Tothom que hi estigui interessat en participar-hi pot omplir la fitxa d'adhesiˇ i portar-la al Casal Piferrer (C/ Mestra Viladrosa, 44) o trucar al 93 753 97 90.

fitxa adhesiˇ voluntariat

fitxa adhesiˇ voluntariat

Fitxer: fitxa_adhesio.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 1
Mida: 407,21 kB

Informaciˇ publicada el 3 de desembre de 2012