Notícies
Sorli i Humana col·laboren amb l´àrea d´Atenció Social de l'Ajuntament

Sorli HumanaL'empresa Sorli i Humana Fundación Pueblo para Pueblo han fet una aportació econòmica de 3.000 euros a l'Ajuntament que es destinaran a la compra d’aliments de primera necessitat per a infants de famílies sense recursos del municipi.

La col·laboració entre Humana Fundación Pueblo para Pueblo i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d´una aportació econòmica de 3.000 euros per a l´àrea d´Atenció Social de l´Ajuntament. Aquesta quantitat es destinarà a la compra d´aliments de primera necessitat que seran repartits a infants de famílies sense recursos del municipi.
La gestió del tèxtil usat, recollit als contenidors instal·lats per Humana als supermercats Sorli, permeten obtenir-ne els recursos necessaris per fer aquesta donació.
En l´acte de lliurament, que va tenir lloc el passat dijous 30 de juny, hi van ser presents l´alcalde i la regidora d´Atenció Social, Xavier Godàs i Maria Lluïsa Ruhí, Marc Argemí, director de Marketing i Comunicació del Grup Sorli, i Antonio Briceño representant d´Humana.

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
Informació publicada el 3 de juliol de 2016
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web