www.vilassardedalt.org
Portada:Comunicació:L'Ajuntament posa en marxa l´aplicació mňbil VilassAPP
Documents
L´Ajuntament de Vilassar obra una nova via de comunicació amb la ciutadania a través de VilassAPP, un aplicació mňbil dissenyada per Android i Iphone que ofereix informació del municipi d´una manera fŕcil i rŕpida les 24 hores dels 365 dies de l´any.

Amb aquesta aplicació l’usuari pot consultar l’agenda d’activitats, les notícies de l’Ajuntament, el directori d’equipaments, comerços i serveis, la guia de bars i restaurants, les rutes patrimonials, les fires i festes o els espais d’interčs. VilassAPP també inclou un formulari que permet comunicar les incidčncies que es detecten a la via pública, a través de fotografies i geolocalització. Per fer-ho, només cal adjuntar una imatge de la incidčncia amb una breu descripció, la prňpia aplicació s'encarrega de detectar de forma automŕtica les coordenades exactes en quč s'ubica. Un cop enviada, el responsable rep notificació i s'inicien els trŕmits per solucionar-la.

La nova aplicació VilassAPP ja estŕ disponible de forma gratuďta per als sistemes operatiu d'Android i Iphone. A través d’aquest nou mitjŕ també es poden enviar alertes de l’Ajuntament, mitjançant notificacions Push. VilassAPP ha estat creada per l’empresa d’Arenys de Mar Ample 24.

Portada app       Turisme app

Descarrega aquí l'aplicació, és gratuďta:

Google play     Botó app ios

També pots escanejar aquest codi QR:

QR androidQR IOS
Versió androidVersió IOS