Notícies

Logo Associació Vilassar de Dalt contra el càncerDesprés de la petició iniciada l'any 2017, el Departament de Justícia de la Generalitat ha declarat l´Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer com Entitat d´Utilitat Pública.  

Sara ReinaLa vilassarenca Sara Reina Vilanova va aconseguir la medalla d´or en rutines combinades del Campionat d'Espanya de natació artística que es va celebrar a Saragossa del 2 al 4 de març.

taller de rap espai joveAmb motiu del dia Internacional de la Dona, el Centre Obert i el Servei de Joventut van fer un taller de rap en què 18 joves van participar en l’elaboració i composició de la lletra d’una cançó sobre el 8 de març.

imatge app incidenciesAra fa un any, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt va posar en funcionament un nou mitjà de comunicació per informar de les incidències que es produeixen a la via pública. En un any el sistema ha registrat prop de 700 comunicacions, la majoria relacionades amb la pavimentació i el mobiliari urbà.

la laietania 2018 logoDiversos ajuntaments del Baix Maresme, entre els quals hi ha el de Vilassar, presenten un seguit d'activitats sota la coordinació del Consorci de Turisme Barcelona-Costa Maresme per donar a conèixer el patrimoni ibero-romà de l’antiga Laietania.

El Consell d´administració de Viserma, Serveis i  Manteniments, SLU va aprovar el plec de condicions administratives que han de regir el contracte relatiu a la concessió de l´explotació del servei de Bar-restaurant del camp de futbol de Vallmorena. La data límit de presentació d'ofertes és el dia 23 de març del 2018 a l'OAC.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny. 


Documents trobats: 3369   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web