Notícies

Revela't 2020Una cinquantena d'exposicions de fotògrafs d'arreu del món omplen les parets de diferents espais del municipi en la vuitena edició del festival Revela't. Una edició reprogramada i readaptada per la pandèmia del coronavirus. El passat divendres va tenir lloc la inaguració oficial al teatre La Massa on es va retre un homenatge a la fotògrafa Cristina Garcia Rodero.

equusEl Departament de Cultura de l’Ajuntament, amb l’objectiu de fomentar el consum cultural i transmetre que el Teatre La Massa és un espai sanitàriament segur, ha programat pel dia 1 d’octubre a les 20 h, Equus, una producció de Cop de Teatre Associació Cultural. Amb la voluntat d’apropar el teatre a la ciutadania l'entrada tindrà el preu simbòlic de 2€.

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 25 de setembre, aquesta setmana s'han diagnosticat 10 casos positius de Covid-19.

pressupostos participatiusL’Ajuntament ha posat en marxa el primer projecte de pressupostos participatius que es fa al municipi. La ciutadania podrà escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos de l'any vinent. Es poden consultar tots els detalls del procés i presentar propostes a través del web participa.vilassar.cat.

revelat banner

sorteig revelatEn el marc de la campanya Fem que vagi bé, el comerç de Vilassar i el Festival Revela't engeguen una nova acció de foment al comerç local i que començarà a finals de setmana coincidint amb la inauguració del Revela't.

vilassar participaL’Ajuntament de Vilassar de Dalt engega el primer projecte de pressupostos participatius que es fa al municipi. La ciutadania pot escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos. Es poden consultar tots els detalls del procés i presentar propostes a través del web participa.vilassar.cat. 


Documents trobats: 3922   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web