Notícies

Carme TerradesCarme Terrades va prendre possessió del càrrec de regidora aquest dimarts al vespre durant la sessió plenària del mes de desembre. Terrades pren el relleu a Josep Carlos Babot que va deixar el càrrec el ple del mes passat i estarà al capdavant de les regidories d'Educació i Esports. 

Jardinets Sant JordiL’Ajuntament remodela els Jardinets Sant Jordi per millorar l’ús d'aquest espai verd ubicat al centre anitc del municipi.

santa llúcia 2018Aquest passat cap de setmana, la fira ha omplert de nou el pati de Les Escoles. Un acte organitzat per l'Associació de Veïns de can Salvet que cada any obre el calendari nadalec a Vilassar i que arribat ja a la seva 22a edició.  

audiència pública habitatgeEl govern municipal va exposar en una audiència pública els quatre eixos bàsics de les polítiques d’habitatge que s’estan portant a terme a Vilassar i que estan recollides en el Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH).  L’acte informatiu es va celebrar dijous al vespre a l’espai cívic, Les Escoles.

Obres mestre viladrosaFinalitzen les obres de millora de la xarxa d’abastament d’aigua en diversos trams del municipi que ha portat a terme en els darrers mesos l'empresa de subministrament SOREA.

Tenint en compte que el Jutge de Pau substitut que va ser nomenat pel Tribunal Superior de Justícia l'any 2007, va morir recentment, cal procedir a la seva substitució, s'inicia el procediment per cobrir aquesta vacant. 


Documents trobats: 3532   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web