Notícies

Festa de cloenda Projecte comunitariPer tercer any consecutiu els alumnes de 4t d’ESO de l’IE Sant Jordi i els Serveis Socials municipals han portat a terme el projecte social comunitari a través del qual els joves i la gent gran han compartit habilitats i experiències durant el curs. Aquest divendres 22 de juny han posat punt i final al projecte amb una festa de cloenda al Casinet.

sant joan a VilassarVilassar es prepara per viure la revetlla de Sant Joan, dissabte 23 al vespre, amb la rebuda de la flama del Canigó, l'encesa de la foguera de can Rafart i el sopar de revetlla organitzat pels Diabòlics Anònims.  

Plafons_patrimoni 2108Gràcies a la línia de subvencions de Senyalització Turística de la Diputació de Barcelona, l’Ajuntament ha col.locat dos nous plafons de patrimoni a cal Notari i a la capella de Sant Sebastià. Aquesta nova senyalització se suma als que ja estan ubicats a les pistes d’atletisme, la Fornaca, can Pons, el Dolmen, l’Estrella, la Massa, can Manyer i carrers de cases de cós.

jornades Salvador GrauEl dissabte 7 de juliol se celebrarà a la Biblioteca de can Manyer les Jornades de debat “El futur dels sistemes naturals del Maresme” en homenatge a Salvador Grau i Tort que va tenir un paper fonamental en la defensa i coneixement del medi natural de Catalunya i especialment del Maresme.

festes del Pi 2018Del 22 i el 24 de juny, el Barri del Pi viu la seva festa amb el tradicional concurs de migas com un dels actes principals d'un cap de setmana que també inclou àpats populars, ball i música en directe, exhibicions de ball i activitats infantils.

banner segell 2017Vilassar de Dalt ha revalidat el Segell Infoparticipa per la qualitat i la transparència del web municipal. Un guardó atorgat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació de la UAB i que any rere any apuja el llistó a les institucions públiques per garantir una transparència real en l'accés a la informació per part de la ciutadania. 


Documents trobats: 3436   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web