Notícies

habitatgeUn dels punts clau del Programa d’Actuació Municipal d’Habitatge (PAMH) és la creació d’habitatge públic al municipi per garantir l'accés dels joves a l'habitatge i donar resposta a les necessitats de la gent gran que requereixen vivendes adaptades a les seves necessitats funcionals. És per aquest motiu que el ple de maig va aprovar una modificació del POUM per destinar dos solars municipals a la construcció d'habitatge públic.

dia sense cotxesEls alumnes de les tres escoles de primària del municipi han omplert els carrers de colors, jocs i activitats durant el matí d´aquest divendres coincidint amb el Dia Sense Cotxes. Aquest dia s'emmarca en la Setmana Europea de la Mobilitat 2018.

setmana mobilitatEn el marc de la Setmana Europea de la Mobilitat 2018 que se celebra aquesta setmana, les tres escoles d'infantil i primària se sumaran aquest divendres al Dia Europeu Sense Cotxes omplint els carrers d'activitat durant el matí. Per aquest motiu hi haurà afectacions de trànsit als carrers propers a les escoles.

bequesAquesta setmana s'ha obert la convocatòria per sol·licitar els ajuts de beques per sortides i colònies escolars per al curs 2018-19. Aquest termini finalitza el 5 d’octubre. 


Documents trobats: 3485   Llistats: 1 - 10
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web