Noves publicacions sobre volta catalana

Volta catalanaLa Comissió Guastavino a Catalunya formada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de Barcelona, l´Ajuntament de Vilassar de Dalt i el Col•legi d´Arquitectes de Catalunya han impulsat la publicació dels dos treballs guanyadors de la II Biennal Guastavino d´Arquitectura.

Els treballs editats són:

Una revisió del treball de Guastavino a la universitat Thomas Jefferson (1896-1898) de Ben Hays aportant noves dades sobre l’obra de Guastavino, la seva tècnica, les seves patents, la seva forma de comercialitzar i els seus riscos, per la qual cosa contribueix al coneixement i difusió, i subsidiàriament a la conservació de la volta de maó de pla.

Voltes de maó de pla. Anàlisi estructural i experimentació de David López i Marta Domènech, una mostra de dedicació intensa i productiva en la seva ja extensa línia particular de recerca, aportant dades i procediments per a la preservació i especialment per a la incorporació de la volta de maó de pla en noves construccions

Podeu descarregar les dues publicacions en format pdf:

Treball Ben Hays

Treball Ben Hays

Fitxer: Ben_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 92
Mida: 45,66 MB

Treball Ben Hays

Treball David López i Marta Domènech

Treball David López i Marta Domènech

Fitxer: D_M_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 96
Mida: 48,15 MB

Treball David López i Marta Domènech

Informació publicada el 2 de maig de 2017