El 13 de setembre s'obre la convocat˛ria per les beques de sortides i col˛nies escolars

bequesEl proper dimecres 13 de setembre 2017 s’obre la convocat˛ria per solĚlicitar els ajuts de beques per sortides i col˛nies escolars per al curs 2017-18. Aquest termini finalitza el 3 d’octubre.

Aquestes beques tenen com a objectiu ajudar a l'escolaritzaciˇ dels nens i nenes en edat escolar de Vilassar de Dalt, que cursin educaciˇ infantil de segon cicle, primÓria i/o secundÓria obligat˛ria, amb dificultats socials /econ˛miques per accedir a les sortides i col˛nies escolars durant el curs 2017-18 a travÚs d’una concessiˇ econ˛mica.

Aquest curs, la Regidoria de Serveis Socials ha ampliat la seva partida econ˛mica en matŔria de beques escolars per poder oferir mÚs ajuts. D'aquesta manera s'atorgaran 60 beques respecte a les 40 dels darrers anys.

Les solĚlicituds es recolliran i retornaran degudament omplertes a la Oficina Atenciˇ al CiutadÓ , Plaša de la Vila 1. Un cop finalitzat el termini de solĚlicitud i adoptat l’acord per la Junta de Govern Local, es publicarÓ la llista dels ajuts per sortides i col˛nies escolars atorgats i denegats al web municipal i al tauler d’edictes municipal. Aquesta publicaciˇ substituirÓ les notificacions individuals.

Per a mÚs informaciˇ podeu consultar les bases i documentaciˇ necessÓria als documents d'aquesta publicaciˇ o bÚ trucar als Serveis Socials Municipals 937509016.

BAses

Bases

Fitxer: bases_sortides_i_colonies_escolars_17_18.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 12
Mida: 198,63 kB

documentaciˇ famÝlies

documentaciˇ famÝlies

Fitxer: Documentacio_families.pdf

Format: Acrobat-PDF
PÓgines: 9
Mida: 176,02 kB

Informaciˇ publicada el 5 de setembre de 2017