S'habiliten nous punts de recollida de poda i restes vegetals

lona podaDes d'aquest dijous, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt habilita sis punts de recollida de poda i restes vegetals. Aquesta acciˇ forma part de la campanya de millora de la qualitat de les fraccions de recollida selectiva.

L'Ajuntament posa a disposiciˇ dels ve´ns de Vilassar de Dalt sis punts de recollida de poda i restes vegetals. Aquests espais formen part d'una prova pilot que busca reduir els residus de poda que ara es llencen al contenidor de la fracciˇ orgÓnica o es deixen fora dels contenidors i que s'haurien de dur a la deixalleria o ser gestionats pels jardiners.

En aquests punts habilitats s'hi podran llenšar restes llenyoses de poda de jardÝ (branques, etc), restes de gespa i tambÚ arbres de Nadal. Coincidint amb el final de les festes, a la Plaša de la Vila hi haurÓ un d'aquests punts de recollida durant dues setmanes destinat, principalment, als arbres de Nadal. Quan acabi la campanya de recollida d'arbres, aquest punt desapareixerÓ i quedaran els altres cinc a disposiciˇ dels ve´ns.

La prova pilot tindrÓ una durada de tres mesos. Si la valoraciˇ Ús positiva, els punts de recollida es mantindran de forma indefinida.

Podeu consultar els punts de recollida en aquest mapa.

restes de podarestes de poda

Informaciˇ publicada l'11 de gener de 2018