S'obren les inscripcions del II simposi In maritima sobre història, cultura i patrimoni del Maresme Medieval

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny.

El proper 30 de juny se celebrarà al Museu el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, un fòrum bianual on es presenten els treballs més recents sobre la història i el patrimoni medieval de la comarca. En aquesta segona edició, es tractarà l’anàlisi del poblament rural al Maresme medieval, i portarà per títol Masos, masies i bordes: activitats agràries i elements patrimonials.
La inscripció al simposi és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny del 2018. La inscripció és pot fer enviant la butlleta omplerta que trobareu al tríptic del programa a Museu Arxiu Vilassar de Dalt c/ Marquès de Barberà, 9 08339 Vilassar de Dalt, o bé, per mail a museu@vilassardedalt.cat

Tríptic In Marítima

Tríptic In Marítima

Fitxer: 2n_simposi_In_maritima_trA_ptic_A4_mail_interactiu_1_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 6
Mida: 317,11 kB

Informació publicada el 22 de gener de 2018