En marxa els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable

soreaAquest mes de maig han comenįat els treballs de millora de la xarxa d’abastament d’aigua potable a cārrec de l’empresa SOREA. Uns treballs que formen part  del conveni regulador d’obres d’inversiķ a cārrec de la concessionāria pel període 2017-2019 i que es preveu que s’allarguin fins al juliol.

En base a l'estudi dels trams amb més freqüčncia d'avaries, s'ha redactat un projecte per a la renovaciķ de les canonades en un conjunt de carrers, així com la instal•laciķ de vālvules reguladores de pressiķ que permetin allargar la vida útil de les canonades i reduir les molčsties als veīns i veīnes i les ineficičncies de la xarxa.

Les actuacions de millora de la xarxa han comenįat pels carrer Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons.
Al carrer Joan XXIII s’ha substituīt la canonada i s’estā aprofitant l’actuaciķ per millorar vorades i el paviment de la vorera. També es formaran guals de vianants i es repararā el paviment de la calįada. Per al desenvolupament d’aquests treballs, que es preveu que s’allarguin fins el 15 de juny, es faran talls de trānsit puntuals i restriccions d’aparcament a la zona d’actuaciķ.

Millores xarxa Joan XXIII

renovaciķ xarxa Joan XXIII


D’altra banda, als carrers Pau Piferrer i Balcons han comenįat ja els treballs de substituciķ de la canonada, fet que obliga a fer talls de trānsit en aquesta zona i no es permet l’aparcament en els carrers afectats. L’actuaciķ es preveu que s’allargui fins el 22 de juny.

sorea

sorea

renovaciķ xarxa Pau Piferrer

sorea

sorea

De cara als proper mesos (juny-juliol) estan previstes actuacions als carrers Mestra Viladrosa, Pius XII i torrent del Blanqueig.
En aquest sentit l'any passat ja es van instal•lar vālvules reductores als sectors de la Galbanya-Sant Pere (C/ Saulķ d´en Roure) i La Cisa (C/ Burriac i C/ Comtal) i es va renovar la canonada al carrer Clapés.

Informaciķ publicada el 30 de maig de 2018