La prevenció, centre de les XXXIII Jornades contra el càncer
La divulgació i la recaptació de fons van ser, un any més, els pilars de les Jornades contra el càncer que enguany arribaven a la 23a edició. Organitzades per l'associó Vilassar de Dalt contra el càncer amb la col·laboració de més de 300 voluntaris, les Jornades van concentrar en un cap de setmana xerrades, tallers, mercat, actuacions i àpats populars.

Com ja és habitual, la divulgació a la taula de la carpa de Ràdio Vilassar de Daltva ser el centre del primer dia de la festa. Aquest any es va posar l'atenció en la prevenció en una taula rodona moderada per Manel Brun i amb la participació del Dr. José Ramon Germà Lluch, catedràtic d'oncologia mèdica, la nutricionista Laura Padró i la Dra. Carme Forcada, metgessa de família del CAP de Vilassar de Dalt.

A banda de l´acció divulgativa i informativa, les jornades van comptar també amb el tradicional mercat de productes diversos, els àpats populars, espectacles i música en directe. De nou, les jornades es van apropar als més petits amb les diferents atraccions infantils com els inflables o les bombolles de sabó gegants.

Durant la jornada de dissabte l´atenció també es va centrar també a l'escenari del parc amb les exhibicions de Qi Gong a càrrec de la professora Marta Inés Díaz Blanque i de balls i cançons tradicionals georgianes abans del dinar amb amanida i arròs.

A la tarda va ser el torn pel ball amb els alumnes de Zumba del Grup Catalonia i dels alumnes de l´Aula de Dansa de Vilassar de Dalt. La jornada va acabar amb un sopar popular i la música de Robert Poch, Raquel Xiberta, Lídia Magenta, Quimi Montañes i Carmen Garcia.

Com ja és habitual, la jornada de diumenge la van protagonitzar el grup Triarios M.G. Vilassar amb les seves motos HarleyDavidson i la navegació de les maquetes de vaixells a càrrec dels membres del Club de Modelisme Naval de Girona. El grup Tike&Nila Bollywood va tancar les jornades amb una exhibició de ball en un matí passat per aigua que no va impedir un nou èxit de les jornades.

Informació publicada el 5 de juny de 2018