Sorli i Humana renoven l'aportaciķ econōmica als Serveis Socials de l'Ajuntament
L'empresa Sorli i la Fundaciķ Humana han fet una nova aportaciķ econōmica a l'Ajuntament grācies a la gestiķ del tčxtil usat i recollit als contenidors instalˇlats als supermercats Sorli. Aquesta donaciķ es destinarā a la compra d'aliments de primera necessitat per a famílies sense recursos del municipi.

Donaciķ HUmana SorliLa colˇlaboraciķ entre Humana i el Grup Sorli ha fet possible el lliurament d'una aportaciķ econōmica de 2.871,54 euros que es destinaran a l'ārea d'Atenciķ Social de l'Ajuntament. Aquesta quantitat, repartida en targetes de 100€ cadascuna es lliuaran a famílies sense recursos del municipi per la compra d'aliments frescos.
La gestiķ del tčxtil usat, recollit als contenidors instalˇlats per Humana als supermercats Sorli, permeten obtenir-ne els recursos necessaris per fer aquesta donaciķ.
En l'acte de lliurament, que ha tingut lloc aquest dimarts 3 de juliol, hi ha assitit l'alcalde i la regidora d'Atenciķ Social, Xavier Godās i Maria Lluīsa Ruhí, Alba Estopaņan, representant del Grup Sorli, i Pau Oliva representant d'Humana.

Informaciķ publicada el 3 de juliol de 2018