Finalitzen les primeres obres de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable que s'estan portant a terme al poble

soreaAquesta setmana finalitzen els treballs de millora de la xarxa d'abastament d'aigua potable que ha portat a terme l'empresa SOREA als carrers Joan XXIII, Pau Piferrer i Balcons. Uns treballs que van comenįar el mes de maig i que formen part del conveni regulador d'obres d'inversiķ a cārrec de la concessionāria pel període 2017-2019.

Les actuacions de millora de la xarxa han servit per substituir les antigues canonades i s'han aprofitat per adequar les vorades i el paviment de la vorera i la calįada.

Ara les actuacions se centren al carrer Del pi, diversos trams de Manuel Moreno (Barri del Pi) i el carrer Mestra Viladrosa. En tots els trams on es fan les actuacions se substitueix la canonada existent de fibrociment per nova canonada de fundiciķ. Per al desenvolupament d'aquests treballs, que es preveu que s'allarguin durant el mes d’agost, es faran talls de trānsit puntuals i restriccions d'aparcament a les zona d'actuaciķ.

I al carrer Jaume I, i a diversos trams dels carrers Joan Maragall i Guilleries continuen els treballs de pavimentaciķ de vorera i calįada un cop executada ja la reposiciķ de la canonada. En aquest cas es preveu finalitzar durant la segona setmana d’agost.

sorea

sorea

Informaciķ publicada el 26 de juliol de 2018