L'Ajuntament dobla els mitjans destinats a la neteja viÓria

Neteja viÓriaDes d'aquest mes de gener, l'Ajuntament gestiona de forma directa, a travÚs de VISERMA, el servei de neteja viÓria. La remunicipalitzaciˇ del servei es duu a terme amb l┤objectiu de donar un servei de millor qualitat augmentant les freqŘŔncies i reduint les molŔsties.

Des d'aquest 2 de gener, l┤Ajuntament gestiona de forma directa el servei de neteja viÓria municipal, desprÚs d'un procÚs que n'ha permŔs la remunicipalitzaciˇ amb l'objectiu de donar un servei de millor qualitat augmentant les freqŘŔncies i reduint les molŔsties ocasionades. Al ple extraordinari del 23 de desembre es va aprovar definitivament i per unanimitat el canvi en la modalitat de gestiˇ de prestaciˇ del servei que, a partir d┤ara, estarÓ en mans de VISERMA.

Amb aquest canvi, l'Ajuntament assumeix el control total dels mitjans tŔcnics i humans que duen a terme el servei de neteja viÓria. En aquest sentit, ja s'ha adquirit nova maquinÓria menys sorollosa i mÚs respectuosa amb el medi ambient. Ara per ara, l'Ajuntament disposa de nous bufadors elŔctrics mÚs silenciosos i de dues mÓquines escombradores mÚs eficients, doblant aixÝ, els mitjans tŔcnics destinats a aquest servei.

Neteja viÓriaNeteja viÓria

Pel que fa al personal s┤ha passat de 5 a 8 persones (5, provinents d┤ETT fins a la convocat˛ria de noves places). La nova maquinÓria i l'augment de personal ha de permetre una millora del servei que, per ara, es troba en procÚs d┤ajust i redefiniciˇ que durarÓ al voltant de tres mesos. Aquests primers dies de l'any s'estÓ realitzant un reconeixement i neteja a fons de tot el poble que es preveu que es completi d┤aquÝ a 15 dies.

Aquest servei se suma al de recollida d'escombraries i voluminosos que ja gestiona l'empresa municipal VISERMA, la qual cosa ha de contribuir a una millor coordinaciˇ.

Informaciˇ publicada el 9 de gener de 2020