L'Ajuntament agraeix p˙blicament la gran tasca que estan portant a terme les persones voluntÓries en aquest confinament

agra´ment voluntaris

L'ajuntament vol agrair la tasca de les persones que s'han prestat voluntÓries des que es va anunciar l'estat d'alarma i el confinament i que estan diÓriament colĚlaborant amb els serveis essencials i les persones mÚs vulnerables per minimitzar els contagis de la pandŔmia provocada per la Covid19.

Des que el passat mes de marš es va decretar l'estat d'alarma, l'Ajuntament va rebre desenes d'oferiments de persones an˛nimes per colĚlaborar en diverses tasques al municipi juntament amb els serveis essencials.

Es tracta de persones voluntÓries i ve´nes de Vilassar de Dalt que han ofert el seu temps per portar a terme tasques com assistir les persones vulnerables que no poden sortir de casa seva, (fent la compra, anant a la farmÓcia...), colĚlaborar amb CÓritas parroquial, confeccionant mascaretes per a la ciutadania i el seu repartiment pels comeršos, ajudant en diverses campanyes impulsades des de l’Ajuntament i, darrerament, fent el repartiment de mascaretes casa per casa. 

╔s per aquest motiu que l'Ajuntament vol fer un agra´ment p˙blic a totes aquestes persones que ens han ajudat desinteressadament i que cada dia treballen per ajudar a ve´ns i ve´nes de Vilassar.

Informaciˇ publicada l'11 de maig de 2020