La preinscripciˇ escolar serÓ del 13 al 22 de maig

preinscripciˇDimecres 13 de maig s'obre el termini de preinscripciˇ per als cicles d'educaciˇ infantil, primÓria i ESO que aquest any serÓ, de forma excepcional i a causa de la pandŔmia de la COVID19, de forma preferentment telemÓtica.

A partir el 13 de maig i fins al dia 22 es podrÓ fer la preinscripciˇ escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d┤educaciˇ infantil, educaciˇ primÓria i educaciˇ secundÓria obligat˛ria.

Preinscripciˇ telemÓtica

Aquest any i com a prevenciˇ, es promou la preinscripciˇ telemÓtica. El trÓmit es podrÓ fer tot online a travÚs del portal preinscripcio.gencat.cat. Aquest any, s'elimina la necessitat de presentar la solĚlicitud i la documentaciˇ en paper al centre, i queda substitu´da per utilitzar el formulari telemÓtic i enviar la documentaciˇ necessÓria -escanejada o fotografiada- mitjanšant un correu a la b˙stia electr˛nica oficial del centre demanat en primera opciˇ.

Preinscripciˇ presencial

Les famÝlies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemÓtic disposen d'uns dies per poder lliurar les seves solĚlicituds de forma presencial. La preinscripciˇ presencial estarÓ disponible del 19 al 22 de maig. Per fer-ho, caldrÓ demanar cita prŔvia al centre que les famÝlies hagin escollit en primera opciˇ trucant per telŔfon o a travÚs d'Internet.

La cita prŔvia serÓ accessible des dels webs de cadascun dels centres i des del web del Departament d┤Educaciˇ, durant les 24 h del dia.

Cada centre determinarÓ el seu horari d'atenciˇ al p˙blic, segons les necessitats. ╔s per aix˛ que els webs dels centres, en un lloc visible, inclouran la informaciˇ sobre l'horari, correu electr˛nic i telŔfon, aixÝ com l'eina de cita prŔvia.

Tota la informaciˇ al web del Departament d'Educaciˇ.

Informaciˇ publicada l'11 de maig de 2020