Les Vetlles d'Estiu tornen a Vilassar aquesta setmana
Amb la fi de la desescalada i l'arribada del bon temps, aquest cap de setmana torna a Vilassar una de les cites ineludibles del calendari festiu del poble: les Vetlles d'estiu. Seran set propostes culturals adaptades a les noves normes de seguretat i higiene per omplir els vespres dels mesos de juny i juliol.

Vetlles 2020La projecciˇ de l'˛pera Carmen dins el marc del Liceu a la Fresca serÓ l'acte inaugural de les Vetlles d'Estiu 2020. Unes vetlles marcades per la crisi sanitÓria de la Covid19 que ha obligat a repensar el programa d'activitats i adaptar-lo a la nova realitat.

Aquest any no hi faltaran propostes consolidades com la Vetllada poŔticomusical de La Massa CCV, per˛ tambÚ s'incorporen al programa noves activitats com el concert de sardanes amb la Cobla Sant Jordi o el cicle 'Teatre a la fresca' organitzat pel Ternal Teatre i el Casal Popular.

Una arribada de la Flama del canigˇ des de casa, la projecciˇ del documental 'Gent del barri, gent del poble' i una xerrada del metge epidemioleg Jordi Casabona completen el programa que s'allargarÓ entre el 20 de juny i el 21 de juliol.

Informaciˇ publicada el 15 de juny de 2020