Solidaritat i participació en la vintena edició de les Jornades Contra el Càncer

Jornades contra el càncer 2015

Més d'un miler de persones van participar del gran repertori d’activitats que oferia el programa Jornades Contra el Càncer, que, com cada any i ja en fa vint, busca recaptar fons per a la lluita contra aquesta malaltia. Enguany, la consellera de Benestar Social, Neus Munté, va presidir la jornada de diumenge.

El poble de Vilassar va demostrar, un any més, la seva solidaritat durant les Jornades contra el Càncer que es van celebrarel cap de setmana del 6 i 7 de juny al parc de can Rafart.
La commemoració del 20è aniversari va fer que l’Associació Vilassar de Dalt Contra el Càncer comptés amb la presència de la consellera de Benestar Social de la Generalitat, Neus Munté, que va presidir la jornada de diumenge després de signar el llibre d’Honor a l’Ajuntament.
L’esforç dels més de 200 voluntaris va ser clau per tirar endavant les diferents activitats de les jornades, que van des d’àpats populars, venda de productes diversos o l’organització dels diferents espectacles que van passar per l’escenari de la festa.
Les taules rodones a la carpa de Ràdio Vilassar de Dalt vanserconduïdes per Manel Brun i van tractar sobre el càncer de cèrvix, amb l’aportació experta de diferents professionals de la medicina. També es va parlar de l’important paper de les persones voluntàries,ja sigui de les que ho són en l’àmbit de la salut com en el social.
De nou, les jornades es van apropar als més petits amb la carpa de l’hospital de ninos i nines i les diferents atraccions infantils com els inflables, les bombolles de sabó gegants o l’espectacle del grup d’animació La Tresca i la Verdesca.
Dissabte a la tarda, l’atenció es va centrar a l’escenari del parc amb les exhibicions de ball dels alumnes de l’Aula de Dansa, que enguany celebren el seu vintè aniversari, i la mostra de Bollywood a càrrec del grup TikeRepicatrugesBollywood de Vilassar.
Els seguidors del Barça van tenir l’oportunitat de seguir la final de la Lliga de Campions en directe a través de la pantalla gegant que es va instal•lar a la carpa especialment per a l’ocasió.
La nit va posar punt i final amb un sopar popular i la música en viu de Roger Reyes, cantant de l’orquestra Montgrins i del grup SuspiciousBandand Elvis Experience.
Com ja és habitual, la jornada de diumenge la van protagonitzar el grup Triarios M.G. Vilassar amb les seves motos HarleyDavidson i la navegació de les maquetes de vaixells a càrrec dels membres del Club de Modelisme Naval de Girona.
A la carpa de la ràdio, Manel Brun va entrevistar a Mar Hdez. Plana, participant de la Titan Desert 2015, que va explicar com la bicicleta la va ajudar a superar la malaltia. El Club d´Esports i Fitnes de Vilassar no va voler faltar a la cita fent una petita exhibició d’una de les seves modalitats, el LineDance.

Informació publicada el 8 de juny de 2015