Portada:Comunicació
Comunicació

DEPARTAMENT DE COMUNICACIÓ

La Regidoria de Comunicació de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt  s'encarrega de la coordinació de les polítiques i accions comunicatives del consistori, les publicacions i el web municipal i la gestió de l´emissora municipal.

L'objectiu de la regidoria és vetllar, d'una banda,  perquè tothom pugui exercir el dret a rebre informació pública, veraç i contrastada, i d'altra, perquè els continguts que ofereixen el mitjans públics siguin respectuosos amb les institucions, entitats i els vilatans.


Què fem:

  • Edició i coordinació de les publicacions informatives municipals
  • Redacció de les notes i els comunicats que arriben als mitjans i a la població
  • Gestió de continguts i actualització diària de la web municipal
  • Gestió dels perfils institucionals a les xarxes socials com Twitter i Facebook
  • Gestió de l'emissora municipal, Ràdio Vilassar de Dalt
  • Relacions amb els mitjans de comunicació

Contacte:

Sara Laia Galvany / Laia Ferrer

93.750.77.40

comunicacio@vilassardedalt.cat

Horari: de dilluns a divendres de 8.00h a 14.00h.

C/. Camí de Mataró, 10. Primer pis.

DESTACATS

logo OAC 360 negre i verdDesprés d’un més de la posada en funcionament del servei d’assistència OAC 360, els usuaris valoren molt positivament el servei que ofereix ajuda davant qualsevol dubte sobre el procediment a seguir o els requisits necessaris per accedir als tràmits en linia.

llaç negreL'Ajuntament vol expressar el seu condol per la mort de Francisco Llonguras i Beltran, regidor de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt durant 20 anys, del 1983 al 1987 i del 1991 al 2007.

telegramAquest dilluns 18 de novembre l'Ajuntament de Vilassar de Dalt estrena un nou canal de comunicació a través de l'aplicació de missatgeria instantània Telegram. Amb aquest nou canal, que se suma als perfils que el consistori ja té a Twitter, Facebook i Instagram, l'Ajuntament disposarà d'una eina de gran immediatesa per tal de comunicar convocatòries i activitats d'interès per a tota la ciutadania. Podeu subscriure-us al canal cercant aj_vilassardedalt a l'aplicació.

Resultats a Vilassar EG 10NAmb 1.645 vots, ERC ha estat la força política més votada a Vilassar de Dalt a les Eleccions Generals que s'han celebrat aquest diumenge 10 de novembre. La jornada electoral s'ha tancat amb una participació municipal del 76,92% (5.391), 4,16 punts per sota que als passats comicis celebrats el mes d'abril.

 
Regidories de l'àrea
EQUIPAMENTS I SERVEIS
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web