Portada:Cultura
Cultura
DESTACATS

concurs d'arrossosEl proper 25 d'agost se celebrarà una nova edició del Concurs d'Arrossos de Festa Major. Aquesta iniciativa, sorgida d'un dinar d'amics uns anys enrere es consolida i s'adapta a la nova situació.

Sants genís 2020Entre el 21 i el 29 d'agost Vilassar de Dalt celebrarà una edició especial de la Festa Major dels Sants Genís. Amb un programa adaptat a la situació de la Covid-19, les activitats familiars i la música prendran el protagonisme de la festa d'aquest any.

Pac 2020Després de l'inici del procés d'elaboració el mes de gener passat i de l'aprovació per ple el passat mes de juny, Vilassar de Dalt ja disposa d'un Pla d'Acció Cultural que defineix les línies mestres de les polítiques culturals municipals per als propers anys.

sants genísCom a conseqüència de les darreres notícies sobre l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit anteposar la salut pública per davant de tot, suspendre algunes de les activitats previstes per la Festa dels Sants Genís, com els concerts i actes de més gran format, i posposar-les per l’any vinent.

Concurs literariAquest dissabte, en el marc de la jornada de comerç al carrer 'Fem que vagi bé', es va fer entrega dels premis del XXXVI Concurs literari de Sant Jordi i el Concurs de dibuix infantil i juvenil, tots dos lligats a la campanya.

mesures seguretatLa Comissió de Festes ha eleborat un document estricte amb la normativa i les mesures de seguretat per poder gaudir d'una Festa Major presencial, però sense deixar de banda la protecció de la població davant la pandèmia de la Covid19. Així doncs, és important respectar-la per tal de poder assitir als diferents actes programats per aquesta edició de la Festa dels Sants Genís 2020.  

AGENDA
Dissabte, 22 d'agost (*fins al 26-8-2020)
Dimarts, 25 d'agost
Dimecres, 26 d'agost
Dimecres, 26 d'agost
Dissabte, 29 d'agost
Divendres, 11 de setembre
Divendres, 18 de setembre
Divendres, 25 de setembre (*fins al 4-10-2020)
Dissabte, 3 d'octubre
Dissabte, 31 d'octubre
Dissabte, 21 de novembre
Dissabte, 19 de desembre
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web