Portada:Cultura
Cultura
DESTACATS

concurs cartell FMLa Comissió de Festes convoca, de nou, un concurs per escollir el cartell de la propera Festa Major dels Sants Genís. Fins al 31 de maig a les 14 h hi ha temps per entregar els treballs a l´OAC (Plaça de la Vila, 1).

Banner RevelatDe l'11 al 27 de maig arriba la sisena edició del festival Revela'T, el Festival de Fotografia Analògica de Vilassar de Dalt, que oferirà exposicions, tallers, conferències, visites guiades amb els autors, intercanvis i venda de material i obra gràfica.

tancamentLa previsió de pluja va obligar a suspendre la processó amb les relíquies i el ball final a la Plaça de la Vila però les Completes i el comiat d'en Salvador Riera van omplir l'Església de gom a gom.

akelarreAmb un marcat to feminista, l'Akelarre dels Diabòlics Anònims va estar protagonitzat per bruixes que van dedicar el seu versot a temes com la sentència de la manada, l'1 d'octubre i el 155 o l'actualitat vilassarenca.  

Festa urbanaEl pati de l'Espai Cívic Les Escoles va tornar a ser l'escenari de la Festa Urbana organitzada per l'Àrea de Joventut i on hi van tenir cabuda activitats com sessions obertes de rap o beatbox, un taller de balls urbans o un tast de cerveses.

arròsLa pluja va obligar a canviar la Festa de l'Arròs de dia però, tot i això, un miler de persones van gaudir del clàssic àpat en una carpa de can Rafart plena a vessar.

cèlticTot i la pluja, el Pati del Museu es va omplir pel concert de Cèltic Groove que van oferir un repertori centrat en la música celta i tradicional europea.

Cartell In MarítimaL’Arxiu Comarcal del Maresme, el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt i Maresme Medieval convoquen In maritima, el II Simposi sobre història, cultura i patrimoni del Maresme medieval, que tindrà lloc el 30 de juny del 2018 al Museu. La inscripció és gratuïta, però caldrà formalitzar-la abans del 10 de juny.

AGENDA
Dimarts, 22 de maig
Divendres, 25 de maig (*fins al 27-5-2018)
Diumenge, 27 de maig
Diumenge, 27 de maig
Dimarts, 29 de maig
Dijous, 31 de maig
Diumenge, 3 de juny
Dimarts, 5 de juny
Diumenge, 10 de juny
Dimarts, 12 de juny
Diumenge, 17 de juny
Diumenge, 8 de juliol
Divendres, 13 de juliol
Divendres, 13 de juliol
Dissabte, 14 de juliol
Dilluns, 16 de juliol
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web