Portada:Cultura
Cultura
DESTACATS

Open houseVilassar participa novament al 48h Open House Bcn, el certàmen d'arquitectura de Barcelona que obre portes d'edificis singulars perquè els visitants puguin veure'ls de manera especial. En aquesta ocasió, Vilassar obre les portes de 7 edificis que es podran visitar lliurement el proper diumenge 22 d'octubre.

concert beneficSound Six i Not Named, finalistes de la darrera edició del programa de TV3 Oh Happy Day! seran els convidats d'enguany al concert solidari pel càncer de mama organitzat per Vilassar de Dalt contra el càncer. La cita serà el proper 21 d'octubre al Teatre La Massa.

savall ajornat El concert i la xerrada prèvia seran a la mateixa hora i al mateix lloc. Podeu llegir el comunicat oficial de Jordi Savall a continuació.

Volta catalanaLa Comissió Guastavino a Catalunya formada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de Barcelona, l´Ajuntament de Vilassar de Dalt i el Col•legi d´Arquitectes de Catalunya han impulsat la publicació dels dos treballs guanyadors de la II Biennal Guastavino d´Arquitectura.

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web