Portada:Cultura
Cultura
DESTACATS

rt logoLa inauguració oficial de Revela’T 2020 se celebrarà aquest proper divendres, 25 de setembre, al Teatre de la Massa amb un homenatge a la fotògrafa Cristina Garcia Rodero. El Festival, que arriba a la seva vuitena edició, s’ha vist obligat a canviar de dates i readaptar la programació per la pandèmia del coronavirus.

Festa Major Sants GenísPassat el temps prudencial de 15 dies després de les activitats que es van poder celebrar de la Festa Major dels Sants Genís, es confirma que no hi ha hagut cap cas positiu de Covid-19 entre els assistents. És per aquest motiu que des de la Comissió de Festes es procedirà a destruir les dades de les persones que hi van participar.

Revela'TEl 25 de setembre es donarà el tret de sortida a la 8a edició del Revela'T, Festival internacional de fotografia analògica de Vilassar de Dalt. Adaptat al context de la pandèmia el festival acollirà, fins al 4 d'octubre, exposicions de figures com Cristina Garcia Rodero, Sarah Seene, Victor Clavijo o Juan Manuel Castro Prieto.

Programació La MassaEl teatre, la dansa, la música, el circ i les titelles formaran part de la temporada de tardor del Teatre La Massa que reobre portes el proper 18 de setembre després de l'aturada forçada per la Covid-19 que l'ha mantingut tancat gairebé mig any.

AGENDA
Divendres, 25 de setembre (*fins al 4-10-2020)
Dissabte, 3 d'octubre
Diumenge, 4 d'octubre
Dissabte, 31 d'octubre
Dissabte, 21 de novembre
Dissabte, 19 de desembre
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web