Portada:Cultura
Cultura
DESTACATS

Programació La MassaClara Peya, Albert Guinovart, La Calòrica o la nova companyia vilassarenca TotÉsTeatre són alguns dels noms de la Temporada hivern-primavera del Teatre La Massa que comença aquest diumenge. El tret de sortida el donarà el 4t concert de la Temporada de clàssica centrat en els compositors Grieg i Bizet.

Pac 2020L'Ajuntament vol dotar el municipi d'un Pla d'Acció Cultural per definir el model de política cultural que ha de regir a Vilassar de Dalt en els propers anys.
En aquest sentit, des del Departament de Cultura de l'Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de la consultoria Taula.coop,  s'ha iniciat un procés que compta amb la participació de les entitats i la ciutadania per analitzar la realitat cultural del poble i definir un marc estratègic que orienti les polítiques culturals.

Reis 2020Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar aquest diumenge 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la cita amb tots els infants del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble enmig de les mirades il·lusionades de petits i grans.

AGENDA
Divendres, 17 de gener
Dimecres, 29 de gener
Dilluns, 3 de febrer
Dissabte, 8 de febrer
Dilluns, 2 de març
Diumenge, 22 de març
Dilluns, 6 d'abril
Dissabte, 18 d'abril
Diumenge, 26 d'abril
Diumenge, 26 d'abril
Dimarts, 28 d'abril (*fins al 3-5-2020)
Dissabte, 23 de maig
Divendres, 5 de juny (*fins al 21-6-2020)
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web