Portada:Cultura
Cultura
DESTACATS

Vilassar és Nadal 17La Fira de Santa Llúcia obre aquest cap de setmana el calendari d'actes de les festes de Nadal a Vilassar. Les activitats festives i sobretot familiars són l'eix de la programació que Ajuntament i entitats han preparat per aquestes dates.

imatges Reis 2018Els Reis volen que els nens i nenes de Vilassar els acompanyin durant la cavalcada del 5 de gener pels carrers de la vila. Si tens entre 10 i 16 anys i vols formar part de la cavalcalda reial omple el formulari i porta'l a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Pl. de la Vila 2) abans del 29 de desmebre.

teatreAmb el nou vestíbul enllestit aquest mes de novembre, el Teatre La Massa s'obre a la plaça amb una entrada més àmplia i còmoda que vol evitar aglomeracions i, alhora, integrar d'una manera més efectiva l'equipament a la plaça. Aquest dimarts s'ha fet la signatura de l'acta de final de les obres i recepció.

Volta catalanaLa Comissió Guastavino a Catalunya formada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l´Ajuntament de Barcelona, l´Ajuntament de Vilassar de Dalt i el Col•legi d´Arquitectes de Catalunya han impulsat la publicació dels dos treballs guanyadors de la II Biennal Guastavino d´Arquitectura.

Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web