Portada:Educació

Regidoria educació

Educació

L'ensenyament és un dels pilars bàsics en el creixement personal i de país i una eina indispensable per a la igualtat d'oportunitats dels ciutadans petits i grans. És per aquesta raó que la Regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament de Vilassar de Dalt treballa per estendre la perspectiva educadora a tot el poble, per convèncer-lo del seu compromís i la seva responsabilitat en l´educació i formació de les noves generacions
La regidoria d´Educació treballa, des de l´àmbit municipal, pel bon funcionament de tots els centres educatius del poble, per l´èxit escolar, l´excel•lència educativa, la innovació pedagògica, la cohesió social, la transició al món del treball, l´extensió del dret a l´educació al llarg de la vida i la construcció d´un model de poble més educador
El nostre Objectiu és gestionar i coordinar tots aquells serveis, plans o projectes relatius a l´educació i a la millora de tots els nivells d´ensenyament que es desenvolupen a Vilassar de Dalt.

Què fem:

Estratègies per continuar construint una comunitat que educa, amb l´esperit creat al Projecte educatiu de poble “Vilassar Educa”

- Assumpció d´un lideratge polític respecte de la promoció del treball educatiu integrat amb projectes comunitaris amb famílies, barri, espai públic, esport, etc.

Repensant i coordinant els equipaments i recursos de l´ajuntament i les entitats.

- Adopció del Consell Educatiu Municipal com espai de participació amb capacitat de decisió que incorpori el conjunt d´agents educatius (AFA´S, Esplai, Cau, entitats, clubs esportius, serveis municipals, etc.

 - Impuls de les propostes de l´Aliança Educació 360 seguint el Projecte Educatiu de poble; promoció de l´Educació a Temps Complet que entén l´educació com un procés permanent d´aprenentatge.

- Impuls dels usos didàctics dels recursos patrimonials: exposicions, fons del Museu, equipaments, jaciments.

- Foment d´accions de la metodologia d´Aprenentatge Servei als centres.

- Aposta per la cogestió i la implementació de programes de diversificació curricular com a mesura d´atenció a la diversitat.

- Gestió directa de l´Escola bressol municipal dotant-la de recursos per a un millor servei, amb manteniment de la tarifació social.

 Ja podeu consultar la Guia d'activitats, serveis i equipaments educatius del curs 2019-2020

Guia 19-20

Guia 19-20

Fitxer: Guia_2019_20.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 69
Mida: 1,82 MB

DESTACATS

tornada a l'escolaAquest dilluns, després de 6 mesos tancades, les escoles han tornat a obrir les portes per afrontar un nou curs excepcional marcat per la pandèmia del coronavirus. Escoles i Ajuntament han unificat esforços per garantir una tornada segura i eficient amb totes les mesures de protecció dictades pel Departament d’Educació. A Vilassar han tornat a omplir les aules al voltant de 1.500 alumnes.

 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web