Portada:Hisenda
Hisenda

ÀREA ECONÒMICA

L'Àrea d'Hisenda té com a principals funcions, totes les relacionades amb els aspectes econòmics, pressupostaris i financers relacionats amb la Hisenda Local. S'encarrega de la coordinació i la direcció de la política econòmica i pressupostària. Desenvolupa les funcions de proposta de pressupost, política fiscal i recaptatòria, contribucions especials i quotes urbanístiques i el compte general del pressupost, entre d'altres.


DOCUMENTS D'INTERÈS 


Pressupost

Liquidacions de pressupostos d'anys anteriors

Pressupost anys anteriors

Execucions trimestrals del pressupost

Modificacions pressupostàries

Estabilitat pressupostària i endeutament municipal

Compte general

Calendari fiscal 2019

Període mig de pagament a proveïdors

Inventari municipal

Cost i característiques de les campanyes de publicitat institucional en mitjans de comunicació.

Llistat de proveïdors de l'Ajuntament

Subvencions atorgades per l'Ajuntament

Convocatòries d'ajuts i subvencions

Retribucions càrrecs electes i declaracions de béns i activitats i personal de confiança


DESTACATS

ajudes comerç localEl govern local ha anunciat aquest divendres un nou paquet de mesures per ajudar al comerç local que ha vist agreujada la seva activitat per les conseqüències del crisi sanitària i les mesures de confinament de la població.

mesures economiquesDavant la crisi causada pel coronavirus Covid-19, l'Ajuntament ja ha posat en marxa el paquet de mesures econòmiques per reduir l'impacte que pugui tenir per a les famílies i pel sector econòmic local. Entre aquestes mesures hi ha l'endarreriment dels terminis per pagar diferents tributs, així com la suspensió de les quotes dels serveis municipals mentre duri l'estat d'alarma o els ajuts directes al comerç local.

tributsL'Ajuntament concreta les mesures de flexibilització tributàries anunciades fa uns dies que preveuen, entre d'altres, l'ajornament o fraccionament de tributs o la suspensió de quotes dels serveis municipals.


 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web