Portada:Salut Pública
Salut Pública
DESTACATS

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 23 d'octubre, aquesta setmana s'han diagnosticat 25 casos positius de Covid-19.

castanyadaDavant la proximitat de la festivitat de Tots Sants i la Castanyada, Protecció Civil ha emès un comunicat amb les principals mesures restrictives i recomanacions per tal de celebrar aquesta festa amb seguretat i evitar el contagi de la COVID-19. A nivell general, continua la prohibició de fer trobades de més de 6 persones, no es poden fer festes ni revetlles amb ball, ni botellades a la via pública ni tampoc es podrà fer l'activitat de ‘truc o tracte´.

vacunacióJa ha començat la campanya de vacunació contra la grip 2020-2021 engegada pel Departament de Salut sota el lema ‘#Capfred’ per posar èmfasi en la prevenció de la grip i de les altres malalties d’hivern, en un moment en que la pandèmia per COVID-19 encara la fa més important. A Vilassar, s'ha posat en marxa aquest dilluns 19 d'octubre i es posaran vacunes de dilluns a divendres de 8 h a 9 h i de 13 h a 14 h, i els dilluns i dijous de 15 h a 18 h.

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 16 d'octubre, aquesta setmana s'han diagnosticat 12 casos positius de Covid-19.

Restriccions 16 octubre 2020A partir del divendres 16 d'octubre entren en vigor les noves restriccions aprovades per la Generalitat per intentar frenar l'expansió del virus que en els darrers dies s'ha incrementat un 40% a Catalunya. Aquestes mesures seran vigents durant 15 dies i són d'aplicació a tot Catalunya.

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 9 d'octubre, aquesta setmana s'han diagnosticat 5 casos positius de Covid-19.

 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web