Portada:Comerç i Empresa
Comerç i Empresa

COMERÇ I EMPRESA

Des de l'Àrea de Comerç i empresa es treballa per donar suport a les empreses locals i als comerços per a millorar la seva competitivitat i el seu desenvolupament empresarial. Es vol impulsar la cultura emprenedora, potenciar el comerç i el turisme com a motors d´activitat i la promoció, creació i desenvolupament d´iniciatives empresarials que conformen els objectius prioritaris de la Regidoria.
Es porta la gestió dels mercats ocasionals, de la Borsa de treball local i està en contacte directe amb el Servei Català d´Ocupació. Des de l'Àrea també es treballa per impulsar els cursos de formació ocupacional i de reciclatge per a personal en actiu i aturats.

DESTACATS

mercatLes parades d'alimentació del Mercat setmanal tornaran a instal·lar-se a can Bruguera aquest dimecres. Seguint totes les mesures de seguretat, aquestes parades se situaran només en una part de l'aparcament que ja s'ha senyalitzat. A la resta de l'espai, s'hi podrà continuar aparcant.

comerçosUna vintena de comerços de Vilassar de Dalt ofereixen servei a domicili durant aquests dies en què l'alerta sanitària ens obliga a quedar-nos a casa. Des d'alimentació fins a suport informàtic online, aquí podeu consultar el llistat actualitzat.

sortirdecasadesdecasaL'Ajuntament dona suport al projecte solidari  "Sortir de casa des de casa"  impulsat per diverses entitats i associacions de comerciants i empresaris per fer front a la situació de vulnerabilitat del petit comerç local.

Servei a domiciliAquests dies de confinament, diversos serveis de restauració de Vilassar ofereixen la possibilitat de portar el menjar a domicili. La proposta s’adapta a diferents estils, des de plats més senzills a menjar més elaborats amb l’objectiu de facilitar el confinament a la ciutadania i seguir donant vida als restauradors locals.

 
Regidories de l'àrea
 
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web