Portada:Comerç i Empresa
Comerç i Empresa

COMERÇ I EMPRESA

Des de l'Àrea de Comerç i empresa es treballa per donar suport a les empreses locals i als comerços per a millorar la seva competitivitat i el seu desenvolupament empresarial. Es vol impulsar la cultura emprenedora, potenciar el comerç i el turisme com a motors d´activitat i la promoció, creació i desenvolupament d´iniciatives empresarials que conformen els objectius prioritaris de la Regidoria.
Es porta la gestió dels mercats ocasionals, de la Borsa de treball local i està en contacte directe amb el Servei Català d´Ocupació. Des de l'Àrea també es treballa per impulsar els cursos de formació ocupacional i de reciclatge per a personal en actiu i aturats.

DESTACATS

Reunió de la Comissió del Mercat de can RobinatLa dinamització del comerç de Vilassar és una de les prioritats de l'Ajuntament que s'emmarquen en el procés engegat de promoció de la Vila i el comerç local. En aquest sentit, s'ha posat en marxa la Comissió del Mercat de can Robinat per tractar les necessitats i inquietuds dels paradistes i impulsar-ne l'activitat.

AGENDA
Diumenge, 25 de febrer
Regidories de l'àrea
 
 
Ajuntament de Vilassar de Dalt @ 2012
Plaça de la Vila, 1 - 08339 Vilassar de Dalt - Tel. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Anar a la versió mòbil del web