Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.210
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

massaEl cor Gospel Viu, que repeteix visita, obre el segon tram de la temporada del Teatre La Massa el 28 de gener. La temporada de clàssica, la visita del Ballet de Moscou i la nova obra de La Cúpula de Guastavino són cites destacades al teatre vilassarenc.

Sant Antoni Tres TombsLes baixes temperatures van marcar dimarts la festivitat de Sant Antoni Abat que enguany celebrava els 300 anys de la creació de la seva Confraria. Com cada any, el patró dels traginers i dels animals domèstics, va fer sortir al carrer centenars de vilassarencs i vilassarenques per viure una de les festes més arrelades de la Vila.

Pressupost dibuixosL’Ajuntament compta amb un Pressupost per l’exercici 2017 de 13.741.150€, xifra que s’ajusta al Pla de Viabilitat i respon a una previsió realista de la despesa i prudent en els ingressos. Així ho va explicar l’equip de govern d’Ara Vilassar durant l’Audiència Pública que es va celebrar dimecres 18 de gener a la Biblioteca can Manyer.L’acte també va servir per presentar La web de visualització del PAM (vilassar.cat/pam) que permet consultar l’estat d’execució del Pla per cronologia, línia estratègica, objectius i actuacions.

Tècnic de rrhhL’Ajuntament de Vilassar de Dalt té la necessitat de proveir un lloc de treball de Tècnic/a de Recursos Humans. Les persones interessades poden enviar currículum per correu electrònic a puigva@vilassardedalt.cat fins el dia 31 de gener de 2017.

Can JaumetóUn cop fetes les obres de condicionament (desbrossada, moviment de terres, formació de rampa accés rodat, formació accés vianants, enllumenat, delimitació de l’àmbit amb tanques i marcatge de les places) aquest migdia restarà obert el nou aparcament públic gratuït de can Jaumetó amb una trentena de places.

Agenda
Data: Divendres, 20 de gener de 2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dimarts, 24 de gener de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dijous, 26 de gener de 2017
Hora: 19.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dijous, 26 de gener de 2017
Hora: 16 h
Lloc: Escola Infantil Can Roura
Data: Divendres, 27 de gener de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Sala de La Massa CCV
Data: Dissabte, 28 de gener de 2017
Hora: 21 h
Lloc: Teatre La Massa
Data: Diumenge, 29 de gener de 2017
Hora: 12 h
Lloc: Teatre La Massa
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí