Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.221
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Vilatrail Roger Correm600 persones van participar, el passat diumenge 2 d’abril, a la cinquena edició de la Vilatrail, la cursa de muntanya organitzada pel CE Fondistes. La prova esportiva comptava amb recorregut de 21,5km i un desnivell acumulat de 2.300m.

torneig basquet mini 2017El torneig es converteix cada temporada en una referència dins el bàsquet mini a Catalunya i compta amb la majoria dels millors equips que competeixen a la lliga de la Federació Catalana de Bàsquet. La competició espertiva tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 d’abril.

natura localDes d´aquest mes d´abril, els visitants i els aficionats a la muntanya disposen d´un nou recurs per conèixer l´entorn de Vilassar de Dalt. L´App NaturaLocal acaba d´incorporar dues noves rutes autoguiades que es poden descarregar al telèfon mòbil per gaudir de la natura de manera autònoma i personalizada.

seguretatEls períodes de vacances són claus per posar en pràctica els principals consells de seguretat per tal d’evitar els robatoris en els domicilis. Consulteu-los i aplique-los en la mesura que us sigui possible.

Ligo Bici Vila AlanEl Consell d’Infants de l’Ajuntament ha decidit organitzar una bicicletada sota el nom de Bici Vila Alan, Pedalem per la leucèmia i que servirà per donar suport a un dels seus companys, l’Alan, un nen de l’Escola Francesc Macià que està lluitant contra una leucèmia.

Agenda
Data: Dissabte, 8 d'abril de 2017
Hora: 11.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 9 d'abril de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Casal de can Rafart
Data: Diumenge, 9 d'abril de 2017
Hora: 12 h
Lloc: Plaça de la Vila
Data: Dissabte, 15 d'abril de 2017
Hora: 12 h
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar
Data: Diumenge, 16 d'abril de 2017
Hora: 18 h
Lloc: Casal de can Rafart
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí