Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.237
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Festa major sants genís 17La regidoria de Cultura amb la col•laboració de la Comissió de Festes vol conèixer les opinions i valoracions dels veïns i veïnes de Vilassar respecte la Festa Major dels Sants Genís 2017. Amb les vostres aportacions podrem seguir treballant per una bona gestió de les festes en consonància amb les vostres preferències. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Foto amb els pregoners i els representants de JoyeuseLa vilassarenca Xaro Mariscal de Pablos ha estat la pregonera de les festes dels Sants Genís. La seva tasca com a Defensora de la Ciutadania, la seva implicació en el teatre de Vilassar i la seva dedicació a la formació han portat a la Comissió de Festes a escollir-la com a pregonera d'aquest any. Els més petits de la vila també han tingut el seu pregonet pronunciat per Gael García membre del Consell d’Infants.

Ballada de gegantsEl matí de la diada de Sant Genís ha estat marcat per la tradició de l'Ofici Solemne i per un brindis de Festa Major de la mà de la Colla de Geganters. En el marc d'aquest diada festiva ha tingut lloc, a la mateixa plaça, l'acte de commemoració del 30è aniversari de l'agermanament amb el municipi francès de Joyeuse.

Nit de gegantsUn sopar a la fresca i una cercavila nocturna i esbojarrada van omplir el parc de can Rafart i els carrers de la Vila la nit de divendres en el marc de la Nit de Gegants organitzada per la Colla de Geganters.

brossart 1La tercera edició del Brossart, l'itinerari artístic Mapa dels Tresors per als més petits i les sardanes a la Plaça de la Vila han omplert d'activitat la tarda de la diada dels Sants Genís.

TastetSet restaurants i establiments locals van oferir, la nit de dissabte, un tast dels seus millors plats a la nova edició del Tastet d'Estiu. Acompanyats per la música del quintet Global Jazz un gran nombre de vilassarencs i vilassarenques van omplir la Plaça de la Vila per degustar-los.

RebombaiguaDissabte al matí, petits i grans van poder gaudir d’una nova edició del "Rebombaigua", un acte que combina una cercavila passada per aigua i una festa a plaça amb inflables i remullada i que, aquest any, ha comptat també amb la festa de l’escuma.  

correfocAmb els diables encenent les seves masses sota el lema No tinc por! en record a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils va acaba els correfoc dels Diabòlics Anònims que va reccórrer els carrers de Vilassar dissabte al vespre.

2n Concurs d'arrossosLa segona edició del concurs d’arrossos  va reunir una quinzena de participants que van voler demostrar les seves dots culinàries públicament. Tot i que el jurat va tenir feina per decidir el millor plat, finalment el premi va ser per un arròs de botifarra negra i sardina.  

SindriadaEl carrer del Casal es va tornar a omplir de gom a gom per seguir de prop la Sindriada, un dels actes populars més divertits i concorreguts del programa de Festa Major.

Sardinada i havaneresLa nit que tanca la Festa Major dels Sants Genís està marcada per la sardinada popular a ritme d’havaneres i amb gust de rom ben cremat. Un any més, la gran assistència de públic va omplir la plaça de la Vila de gom a gom per viure el darrer dels actes del programa d’enguany.

piPer tal de millorar en la prevenció d'incendis forestals, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt està duent a terme diverses accions de neteja dels boscos de La Fornaca. En aquesta zona els habitatges estan molt a prop de la massa forestal i això representa un risc en cas d'incendi. Entre aquestes actuacions hi ha l'eliminació d’arbres secs i morts i la creació de franges totalment netes d'arbrat al voltant de les cases. A més a més, per afavorir el creixement dels altres ja que estaven plantats massa junts es deixaran 150 arbres per hectàera, és a dir, un arbre cada 2 o 3 metres.

Agenda
Data: Divendres, 1 de setembre de 2017
Hora: 21 h
Lloc: Pistes de l'Institut Jaume Almera
Data: Divendres, 1 de setembre de 2017
Hora: 17 h
Lloc: CAP (Àrea bàsica de salut)
Data: Dissabte, 2 de setembre de 2017
Lloc: Barri de La Galbanya - Sant Pere
Data: Dissabte, 2 de setembre de 2017
Hora: 21 h
Lloc: Pistes de l'Institut Jaume Almera
Data: Diumenge, 3 de setembre de 2017
Hora: 10.30 h
Lloc: Pistes de l'Institut Jaume Almera
Data: Dimarts, 5 de setembre de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Divendres, 8 de setembre de 2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 10 de setembre de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Plaça 11 de setembre
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí