Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.241
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Refrèndum 1octVilassar expressa a les urnes un "Sí" rotund a la pregunta plantejada: "Vol que Catalunya sigui un estat independent en forma de república?”. Un 92.5% de les persones que van votar diumenge la jornada del Referèndum van votar afirmativament. 

plànol actuacions de milloraA través d'un mapa interactiu es poden consultar les actuacions municipals de millora d'espais i edificis públics. L'eina permet visualitzar actuacions previstes, actuacions en curs i actuacions finalitzades i situar-les en el mapa.

3oct - aturada de país - pL’Ajuntament de Vilassar de Dalt es va sumar, dimarts, a l'aturada de país convocada per la Taula per la Democràcia com a resposta a l'ús de la força per part de l'estat espanyol per intentar impedir el referèndum d'autodeterminació de l'1-O. A la tarda, centenars de persones van sortir al carrer per reivindicar la dignitat del poble català.

savall ajornat El concert i la xerrada prèvia seran a la mateixa hora i al mateix lloc. Podeu llegir el comunicat oficial de Jordi Savall a continuació.

25 anys parcAquest divendres 6 d’octubre el teatre La Massa obre les portes a l'acte de commemoració dels 25 anys del Parc de la Serralada Litoral.

Jornades Europees del PatrimoniEn el marc de les Jornades Europees del Patrimoni, el Museu acull la presentació del llibre: Memòria il•lustrada de la Guerra Civil espanyola, d’Antoni Prats Janer.

mobilitat quintanaDesprés del període de prova d'aquest estiu, el veïnat de la Quintana aprova els canvis de mobilitat de la zona i es formalita la implantació definitiva que coonverteix els carrers Quintana, Guillem Pere Eroles i Llessamí en vies de direcció única.

Agenda
Data: Divendres, 6 d'octubre de 2017
Hora: 20 h
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar de Dalt
Data: Divendres, 6 d'octubre de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Teatre La Massa
Data: Dissabte, 7 d'octubre de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar
Data: Diumenge, 8 d'octubre de 2017
Hora: 11 h
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar
Data: Diumenge, 8 d'octubre de 2017
Hora: 12 h
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar
Data: Dissabte, 14 d'octubre de 2017
Hora: 11.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 15 d'octubre de 2017
Hora: 11 h
Lloc: Sortida des del Dolmen de la Roca d'en Toni
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí