Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.246
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Nou logo AjuntamentLa nova imatge del consistori presenta una nova aplicació modernitzada i simplificada de l’escut que s’emmarca dins d’un rombe, mantenint el color verd corporatiu i amb una tipografia pròpia que li dóna personalitat.

Presentació guia de productes gastronòmicsLa sala polivalent L'Estrella va acollir, el passat divendres, l'acte de presnetació de la "Guia de productes gastronòmics de Vilassar". Un catàleg elaborat per l'àrea de Turisme de l'Ajuntament on es recullen diferents productes que defineixen la gastronomia del municipi. L'acte va comptar amb una degustació oferta pels productors locals.

Premis Puig i CadafalchLa Biblioteca Can Manyer ha estat guardonada amb el Premi Puig i Cadafalch del Maresme, un premi convocat per l´Ajuntament de Mataró que reconeix la millor obra de recuperació del patrimoni arquitectònic que s´ha fet a la comarca. El regidor de Territori i Promoció, Benet Oliva va recollir el guardó en un acte celebrat dissabte a la Casa Coll i Regàs de Mataró.

Vals HumanaEls vals d’ajuda s’emmarquen en el compromís de la Fundació de revertir a nivell local part dels recursos generats amb la gestió de la roba que donen els veïns. Humana ha recollit més d'11.000 kg de tèxtil usat a Vilassar el primer semestre d’enguany. Els vals van ser lliurats a la regidoria d'Atenció Social qui s'encarregarà d'entregar-los a les famílies amb menors en situació de vulnerabilitat social.

ecoembesCanal HORECA és un projecte d’ECOEMBES destinat a ampliar la recollida d’envasos lleugers en el sector de la restauració i l’hostaleria. Des d’aquest divendres, diversos establiments locals rebran la visita d’informadors que a més d’assessorar els restauradors sobre el reciclatge dels envasos, els oferiran recursos a mida per millorar en aquest camp.

eleccionsConsulteu els col·legis electorals habilitats a Vilassar i les seves meses per les eleccions del proper 21 de desembre.

Agenda
Data: Divendres, 17 de novembre de 2017
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 19 de novembre de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Teatre La Massa
Data: Dilluns, 20 de novembre de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dissabte, 25 de novembre de 2017
Hora: 11.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dissabte, 25 de novembre de 2017
Hora: 11 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 26 de novembre de 2017
Hora: 19 h
Lloc: Teatre La Massa
Data: Diumenge, 26 de novembre de 2017
Hora: 12 h
Lloc: Teatre La Massa
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí