Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.266
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Vilabars 2018Cerveses, tapes i molta festa és el resum de la nova edició del Vilabars que es va celebrar divendres 27 a la nit. Més de 400 persones van participar, un any més, en aquest acte que fa set anys va sorgir d'una proposta d'un grup de joves de Vilassar.

Holi 2018Després de la bona acollida de la primera edició que es va celebrar l’any passat, la festa Holi ha tornat a Vilassar en el marc de la Festa Major desbordant les expectatives dels seus organitzadors.  Una festa que va acabar tenyint de colors la plaça de la Vila.

Festa obertura Festa Major Sants MàrtirsCom cada 28 d'abril, en Salvador Riera desperta de nou per obrir les portes de la Festa Major dels Sants Màrtirs i dirigir els actes que marquen l'inici de la festa: l'Obertura i la Renovació del Vot de Poble.

recepció dels Espiadimonis de FelanitxEls Diabòlics Anònims han estat acompanyats durant els quatre dies de Festa Major de la colla de diables Els Espiadimonis de Felanitx (Mallorca). El consistori els va rebre oficialment en un acte a la sala de plens. 

Gegantonada 2018Tot i que la Gegantonda estava prevista a la plaça Vila, finalment la pluja de diumenge va obligar a la Colla de Geganters a traslladar-la a la carpa de can Rafart.

Gimcana esportivaEl Consell d'Infants ha fet realitat, un any més, la seva proposta d'activitat. En aquesta ocasió van omplir el matí de dilluns amb una gran gimcana esportiva  al recinte de Les Escoles de can Pons.

Trobada de gegants 2018Tot i l'amenaça de pluja, Vilassar va poder viure com cada primer de maig la gran trobada gegantera. Un acte en què el poble s'omple de colles d´arreu de Catalunya i que organitza des de fa 36 anys la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt.

cèlticTot i la pluja, el Pati del Museu es va omplir pel concert de Cèltic Groove que van oferir un repertori centrat en la música celta i tradicional europea.

arròsLa pluja va obligar a canviar la Festa de l'Arròs de dia però, tot i això, un miler de persones van gaudir del clàssic àpat en una carpa de can Rafart plena a vessar.

Festa urbanaEl pati de l'Espai Cívic Les Escoles va tornar a ser l'escenari de la Festa Urbana organitzada per l'Àrea de Joventut i on hi van tenir cabuda activitats com sessions obertes de rap o beatbox, un taller de balls urbans o un tast de cerveses.

akelarreAmb un marcat to feminista, l'Akelarre dels Diabòlics Anònims va estar protagonitzat per bruixes que van dedicar el seu versot a temes com la sentència de la manada, l'1 d'octubre i el 155 o l'actualitat vilassarenca.  

tancamentLa previsió de pluja va obligar a suspendre la processó amb les relíquies i el ball final a la Plaça de la Vila però les Completes i el comiat d'en Salvador Riera van omplir l'Església de gom a gom.

Agenda
Data: Divendres, 4 de maig de 2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Divendres, 4 de maig de 2018
Hora: 20 h
Lloc: Carpa de can Rafart
Data: Dissabte, 5 de maig de 2018
Hora: 10 h
Lloc: Parc de can Rafart
Data: Dissabte, 5 de maig de 2018
Hora: 21 h
Lloc: Teatre La Massa
Data: Diumenge, 6 de maig de 2018
Hora: 10 h
Lloc: Parc de can Rafart
Data: Diumenge, 6 de maig de 2018
Hora: 9 h
Lloc: Parc de can Rafart
Data: Diumenge, 6 de maig de 2018
Hora: 19 h
Lloc: Sala de La Massa CCV
Data: Divendres, 11 de maig de 2018
Hora: 18.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 13 de maig de 2018
Hora: 13 h
Lloc: Parc de can Rafart
Data: Diumenge, 13 de maig de 2018
Hora: 10 h
Lloc: Parc de can Rafart
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí