Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.312
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Mulla't 2019Durant tot el cap de setmana la piscina de Vilassar ha acollit diferents activitats emmarcades dins el Mulla’t per l’esclerosi múltiple, una iniciativa organitzada per la Fundació Esclerosi Múltiple per sensibilitzar la societat sobre una malaltia que actualment afecta a més de 11.000 persones a Catalunya.

concurs d'arrossosLa Festa Major dels Sants Genís portarà una nova edició del Concurs d'Arrossos que se celebrarà el proper 26 d'agost a la plaça de la Vila. Des d'aquest dimarts 16 de juliol i fins al 16 d'agost estan obertes les inscripcions a l'Oficina d'Atenció Ciutadana. El concurs tindrà un màxim de 15 equips participants.

foto parcSota el lema 'El Parc a través dels sentits', el Parc Serralada Litoral convoca l'11a edició del concurs de fotografia. Fins al 15 d'octubre hi ha temps per presentar les fotografies, un màxim de 4 per autor, que optaran a premis com estades de cap de setmana, cistelles de productes agroalimentaris o àpats en restaurants.

platanersEls propers dimecres i dijous, 24 i 25 de juliol, a partir de les 23.00 h es durà a terme el tractament fitosanitari dels plataners del municipi pel control del fong oïdi. El tractament es farà amb sofre bioassimilable, un producte ecològic que estimula el vegetal i l'ajuda a superar les fitopatologies habituals. 

Llista provisional d'admesos i exclosos d'una plaça d'agent de la policia local pel sistema específic reservat a mobilitat horitzontal.

Llista provisional d'admesos i exclosos de dues places d'agent policia local pel sistema de concurs oposició lliure, i constitució d'una borsa de treball.

Publicació de la llista definitva d'admesos i exclosos i convocatòria del tribunal i inici dels exercicis per a la creació d'una borsa d'educadors/es per a l'Escola Bressol municipal i una borsa de monitors/es de menjador.

Agenda
Data: Dissabte, 20 de juliol de 2019
Hora: 22 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Dissabte, 20 de juliol de 2019
Data: Diumenge, 21 de juliol de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Casal Ramon Vallès i Sans
Data: Dissabte, 27 de juliol de 2019
Hora: 22 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Dissabte, 27 de juliol de 2019
Hora: 21 h
Lloc: Parc de can Rafart
Data: Diumenge, 28 de juliol de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Casal Ramon Vallès i Sans
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí