Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.313
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

plenari CCMDivendres passat es va constituir el plenari comarcal pels propers 4 anys. Entre els 33 consellers i consellers hi ha la regidora de l’Ajuntament, Carme Terradas i el regidor, Jesús Sánchez-Marín.

arxiu L’Arxiu Municipal, amb el suport de la Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona, està duent a terme la digitalització de les Actes dels Plens Municipals des de 1870 fins a l’any 2007. Algunes de les dades que es podran consultar a partir d'ara en format digital a l'Arxiu seran els diferents equips de govern del consistori o la línia d’actuació de l’Ajuntament de Vilassar davant d’esdeveniments històrics com la Segona República, la Guerra Civil, el franquisme o la Transició Democràtica.

economiaLes xifres econòmiques municipals registrades a finals del mes de juny demostren que Vilassar ha deixat enrere les dificultats econòmiques i el sobreendeutament.

Visita ajuntament de VicEl passat dimarts 23 de juliol el jaciment romà de la Fornaca va rebre la visita d'una representació institucional de l'Ajuntament de Vic formada per les regidories de Comerç, Cultura, Urbanisme i Turisme i tècnics d'aquestes àrees.

Agenda
Data: Dissabte, 27 de juliol de 2019
Hora: 22 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Dissabte, 27 de juliol de 2019
Hora: 20 h
Lloc: El Casinet
Data: Diumenge, 28 de juliol de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Casal Ramon Vallès i Sans
Data: Dissabte, 3 d'agost de 2019
Hora: 22 h
Lloc: Sorli Emocions
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí