Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.314
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Geganit 2019La Colla de Geganters va donar el tret de sortida de la Festa Major dels Sants Genís amb una nova edició de la Geganit. Una nit amb sopar popular, cercavila esbojarrada i festa final.

Sants Genís 19Arriba la Festa Major dels Sants Genís carregada de novetats i de celebracions especials. La Colla de Geganters continuarà celebrant els 20 anys d'en Pere Màrtir i la Genisa com ja van fer a la Festa dels Sants Màrtirs, i els 50 anys de la recuperació de les figures d'en Lluís i la Maria. D'altra banda, la Colla de Diablons també farà una actuació força especial per commemorar els 20 anys de la seva creació.

Rebombaigua 2019Un cercavila de rebombori i molta aigua és el que aquest dissabte al matí petits i grans han viscut en una nova edició del Rebombaigua. Un acte que combina una cercavila sorollosa i una festa a plaça amb inflables aquàtics, remullada i un canó d’escuma.

Pregoners de la Festa Major L'escultor vilassarenc, Joan Artigas i la Laia Martí, membre del Consell d'Infants, han estat els encarregats de fer el pregó i el pregonet de la Festa Major d'enguany. Abans però, els Gegants de Vilassar van obrir la festa amb la tradicional cercavila pels carrers de la Vila i la presentació de la colla de gegants convidada per celebrar els 50 anys de la recuperació d'en Lluís i la Maria.

recollidaLa regidoria de Festes, amb el suport de la regidoria de Medi Ambient, impulsen un Servei de sensibilització ambiental a la Plaça de la Vila durant tota la Festa Major amb nous contenidors de reciclatge i una parella d'informadors que vetlla perquè durant els àpats populars es recicli de manera correcta.

tastetLa festivitat de Sant Genís va començar a ritme de gralles amb la recuperació del "Toc de matinades" a les 8 del matí i va acabar de matinada amb el tastet i el ball de Festa Major.

havaneresLa Festa Major dels Sants Genís 2019 arribava al seu darrer dia amb el concurs d'arrossos, la nit de sardinada i d'havaneres i el correfoc dels Diabòlics.

Agenda
Data: Divendres, 30 d'agost de 2019
Hora: 17 h
Lloc: CAP Vilassar de Dalt
Data: Divendres, 30 d'agost de 2019
Hora: 19 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dissabte, 31 d'agost de 2019
Hora: 22 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Dissabte, 31 d'agost de 2019
Hora: 21 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Diumenge, 1 de setembre de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Casal Ramon Vallès i Sans
Data: Dimecres, 4 de setembre de 2019
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dijous, 5 de setembre de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 8 de setembre de 2019
Hora: 18 h
Lloc: Casal Ramon Vallès i Sans
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí