Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.327
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Reis 2020Ses Majestats els Reis d'Orient van arribar aquest diumenge 5 de gener a Vilassar de Dalt, puntuals a la cita amb tots els infants del poble. Des de l'Hospital de Sant Pere, la comitiva reial va recórrer els carrers del poble enmig de les mirades il·lusionades de petits i grans.

Neteja viàriaDes d'aquest mes de gener, l'Ajuntament gestiona de forma directa, a través de VISERMA, el servei de neteja viària. La remunicipalització del servei es duu a terme amb l´objectiu de donar un servei de millor qualitat augmentant les freqüències i reduint les molèsties. Aquests primers dies de l'any s'està realitzant un reconeixement i neteja a fons de tot el poble que es preveu que es completi d´aquí a 15 dies.

habitat 3Fruit del conveni entre l’Ajuntament i la Fundació Hàbitat 3 Tercer Sector Social s’ha signat la primera cessió d’un habitatge privat per destinar-lo a polítiques d’inclusió social.

recollidaL'Ajuntament ha instal·lat, a la Plaça de la Vila, un punt de recollida d'arbres de Nadal. Si aquestes festes heu tingut arbres de Nadal naturals a casa, teniu temps fins al 15 de gener per portar-los al punt habilitat

impostosL’Ajuntament ofereix un Pla Especial de Pagament de tributs per facilitar a la ciutadania el pagament dels rebuts municipals de l’any 2020. El pagament es farà a través de nou mensualitats sense interessos més una última de regularització.

Pac 2020L'Ajuntament vol dotar el municipi d'un Pla d'Acció Cultural per definir el model de política cultural que ha de regir a Vilassar de Dalt en els propers anys.
En aquest sentit, des del Departament de Cultura de l'Ajuntament i amb el suport de la Diputació de Barcelona, a través de la consultoria Taula.coop,  s'ha iniciat un procés que compta amb la participació de les entitats i la ciutadania per analitzar la realitat cultural del poble i definir un marc estratègic que orienti les polítiques culturals.

Agenda
Data: Dissabte, 11 de gener de 2020
Hora: 10 h
Lloc: Espai Petits i grans
Data: Diumenge, 12 de gener de 2020
Hora: 18 h
Lloc: Casal Ramon Vallès i Sans
Data: Dimarts, 14 de gener de 2020
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dimarts, 14 de gener de 2020
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Divendres, 17 de gener de 2020
Hora: 9 h
Data: Dissabte, 18 de gener de 2020
Hora: 11.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Diumenge, 19 de gener de 2020
Hora: 20 h
Lloc: Teatre La Massa
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí