Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 336
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Dia dones 2020La dansa i la reivindicació van ser les protagonistes d'un renovat acte institucional de commemoració del 8 de març a Vilassar de Dalt. La Plaça de la Vila va acollir un matí d'activitats que va culminar amb la lectura del manifest i l'actuació de l'Aula municipal de dansa.

Fira d'estocsL'Associació de comerciants de Vilassar de Dalt va celebrar aquest diumenge la Fira d'estocs amb parades de productes, ofertes i activitats per a tots els públics a la Plaça de la Vila.

joventut 8MAmb motiu de la celebració del 8M Dia Internacional de les Dones, joves de Vilassar van participar en un taller de dansa urbana que ha donat com a resultat un vídeo reivindicatiu.

Prevenir el coronavirusTot i que el Departament de Salut ha confirmat el primer cas de coronavirus SARS-CoV-2 a Vilassar, la cadena de contagis està sota control i des de l’Ajuntament es demana calma, responsabilitat i seguir les recomanacions de prevenció. Des del Consistori s’estan prenent les mesures preventives necessàries i s’està en permanent contacte  amb la Conselleria de Salut.

infoL'Ajuntament ha acordat mesures preventives davant l'alerta pel coronavirus i ha decretat la suspensió immediata de tots els esdeveniments programats al municipi els propers 15 dies i el tancament dels equipaments culturals i esportius. Pel que fa a la incidència a l'àmbit educatiu, i seguint les indicacions que estableix el Departament d'Educació de la Generalitat, es tanquen tots els centre educatius.

avis petitA partir d’aquest divendres 13 de març, i mentre estigui activat el Pla Procicat de malalties emergents pel coronavirus SARS-CoV-2, l’Ajuntament prioritza l’atenció al públic de forma telefònica i telemàtica. 

Afectacions instal·lació caldera biomassaEl proper dilluns 16 de març s’instal·larà la caldera de biomassa que ha d’abastir la piscina, el pavelló i el museu d’aigua calenta i calefacció. El treballs de col·locació afectaran les zones d’aparcament i el trànsit a la part alta de la riera de Targa.

Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí