Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 337
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Ple youtubeAquest dijous 28 de maig se celebra el Ple ordinari del mes de maig. Serà una nova sessió telemàtica que es podrà serguir en directe pel canal de YouTube de l'Ajuntament a les 6 de la tarda. Si voleu fer una pregunta al ple ho podeu fer a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

fase1La regió sanitària Metropolitana Nord, de la qual en forma part Vilassar de Dalt i bona part de la comarca del Maresme, entra aquest dilluns en fase 1 de desconfinament després que el govern espanyol hagi atès la petició de la Generalitat. A banda de la flexibilització pròpia d'aquesta fase, s'hi afegeixen noves mesures que amplien el número de persones en el passeig amb nens i esports en grup.

banner cita prèviaL’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament torna a atendre presencialment a partir del dilluns, 18 de maig, però serà obligatori demanar cita prèvia a través del formulari de la pàgina web o al telèfon 93 753 98 00.

Contes de bona nitLa Biblioteca can Manyer ha reprès aquesta setmana part de l'activitat presencial coincidint amb l'entrada a la fase 1 del desconfinament i després de 10 setmanes de portes tancades però molta activitat a les xarxes.

zona blavaL'Ajuntament de Vilassar reactiva, a partir del proper dimecres 27 de maig, el servei de zona blava en totes les places regulades del municipi. Un servei que es va suspendre arran de la declaració de l’estat d’alarma per la crisi del coronavirus. D'altra banda, a partir de dilluns també s'aixeca la suspensió de la taxa per ocupació de la via pública en totes les seves modalitats.

beques estiu 2020L´Ajuntament obre la convocatòria per sol·licitar ajuts econòmics per les activitats d´estiu 2020. Les sol·licituds es poden presentar telemàticament del 26 de maig al 12 de juny.

mercatGarantint totes les mesures de seguretat i higiène necessàries, aquest dimecres 27 de maig, el Mercat de can Bruguera reprendrà l'activitat habitual.

pistesAmb l'entrada a la Fase 1 del desconfinament ja es pot tornar a fer ús d'alguns equipaments esportius municipals com les Pistes d'atletisme i les Pistes exteriors de can Banús respectant sempre la distància física de seguretat entre persones.

cementiriDesprés del tancament obligat per la crisi sanitària causada per la Covid-19, el cementiri ha reobert les seves portes aquest divendres. Tot i això, per accedir-hi cal mantenir les mesures de seguretat com la distància entre persones i l'aforament.

Agenda
Data: Dissabte, 30 de maig de 2020
Hora: 11 h
Lloc: Youtube de la Biblioteca can Manyer
Data: Dilluns, 25 de maig de 2020
Hora: 20.30 h
Lloc: Youtube de la Biblioteca can Manyer
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí