Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 338
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Femquevagibe logVilassar té un teixit comercial amb més de cent establiments, petits locals amb productes de qualitat i propers al consumidor. És ara, quan la situació econòmica s'ha vist agreujda per la crisi de la Covid-19, quan hem de tornar a posar en valor el que tenim més proper. Amb el lema #femquevagibé l'Ajuntament engega una campanya per seguir potenciant el comerç local i, ajudar així, a la reactivació econòmica i social del nostre poble.

estiu joveEl Servei de Joventut, conjuntament amb el Centre Obert, organitzen un conjunt d'activitats que s'emmarquen dins l'Estiu Jove per a adolescents de 12 a 18 anys i que tindrà lloc del 29 de juny al 17 de juliol 2020. Les preinscripcions es poden formalitzar des de les 9.00 h. del 02 de juny fins a les 15.00 h. del 10 de juny mitjançant aquest formulari o presencialment a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (Pl. de la Vila, 2 i amb cita prèvia a través del telèfon 937539800 o del portal web municipal www.vilassar.cat).

terminis administratiusDes del dilluns 1 de juny s’ha aixecat la suspensió dels termes i terminis administratius que es va produir el dia 14 de març i que va finalitzar el dia 31 de maig de 2020.

DeixalleriaAquest dimecres es reprèn el servei de deixalleria mòbil després de l'aturada per la crisi sanitària de la Covid19. Aquest servei se suma a la deixalleria La Suïssa que ja va obrir portes a principis del mes de maig.

Contes de bona nitLa Biblioteca can Manyer ha reprès aquesta setmana part de l'activitat presencial coincidint amb l'entrada a la fase 1 del desconfinament i després de 10 setmanes de portes tancades però molta activitat a les xarxes.

Agenda
Data: Dissabte, 13 de juny de 2020
Hora: 11 h
Lloc: Youtube de la Biblioteca can Manyer
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí