Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 339
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Fem que vagi béAmb l'objectiu d'apropar productes i establiments de proximitat a la població de Vilassar de Dalt i dins la campanya d'impuls al comerç 'Fem que vagi bé', l'Ajuntament impulsa el Concurs de dibuix infantil i juvenil que se sumarà al tradicional Concurs literari de la Biblioteca can Manyer. Els concursos es vincularan al teixit comercial del municipi ja que els premiats rebran un val de compra que podran bescanviar al comerç local adherit a la iniciativa.

fase2Vilassar de Dalt i tota la regió sanitària de Barcelona, entra aquest dilluns en fase 2 de desconfinament després que el govern espanyol hagi atès la nova petició de la Generalitat. Aquest pas implica la reducció de les restriccions vigents en la fase 1 entre les que destaca la desaparició de les franges horàries per a les passejades, però per fer esport, caldrà reservar les franges de 10-12h i de 19-20h als majors de 70 anys.

piscinaDes de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament s’està treballant per tal de poder tornar a obrir els equipaments esportius el més aviat possible i continuar oferint els serveis esportius del SEM can Banús i del pavelló poliesportiu.

casal estiuEntitats i escoles de Vilassar de Dalt organitzen casals i activitats per a infants i joves durant aquest estiu, adaptades a la nova realitat i seguint totes les mesures de seguretat i higiene recomanades.

Femquevagibe logVilassar té un teixit comercial amb més de cent establiments, petits locals amb productes de qualitat i propers al consumidor. És ara, quan la situació econòmica s'ha vist agreujda per la crisi de la Covid-19, quan hem de tornar a posar en valor el que tenim més proper. Amb el lema #femquevagibé l'Ajuntament engega una campanya per seguir potenciant el comerç local i, ajudar així, a la reactivació econòmica i social del nostre poble.

Agenda
Data: Dissabte, 13 de juny de 2020
Hora: 11 h
Lloc: Youtube de la Biblioteca can Manyer
Data: Dilluns, 15 de juny de 2020
Hora: 17.30 h
Data: Divendres, 19 de juny de 2020
Lloc: Per telèfon
Data: Dissabte, 20 de juny de 2020
Hora: 22 h
Lloc: Era de can Rafart
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí