Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 340
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Fase de represaDesprés de només 24 hores en fase 3, Vilassar juntament amb tot Catalunya, ha entrat aquest divendres 19 de juny en l'etapa de represa. Aquesta nova etapa implica que la ciutadania ha d'adoptar les mesures necessàries per evitar la generació de riscos de propagació de la infecció de la COVID-19, així com la pròpia exposició a aquests riscos.

Vetlles 2020Amb la fi de la desescalada i l'arribada del bon temps, aquest cap de setmana torna a Vilassar una de les cites ineludibles del calendari festiu del poble: les Vetlles d'estiu. Seran set propostes culturals adaptades a les noves normes de seguretat i higiene per omplir els vespres dels mesos de juny i juliol.

piscinaLa piscina s’obrirà al públic aquest dimecres dia 17 de juny un cop finalitzats els treballs d’instal·lació de la caldera de biomassa, els treballs de manteniment i les adaptacions finals a la normativa sanitària actual.

PediatriaDurant els mesos d'estiu el Centre d'Atenció Primària de Cabrils continua centralitzant les consultes de pediatria. Consulteu els horaris.

Consell d'infantsEl passat 8 de juny el Consell d'infants de Vilassar de Dalt va tancar el curs 2019-2020, un curs marcat pel confinament i que ha acabat amb l'elaboració d'un nou logotip que representarà el consell a partir d'ara.

Conveni CàritasL’Ajuntament ha signat aquest dijous un conveni amb Càritas Parroquial de Vilassar per tal de regular la col·laboració econòmica i material per a la gestió del Programa del Banc dels Aliments al municipi.

parc infantil can NollaAmb l'entrada a l'etapa de represa, Vilassar de Dalt reobre els parcs infantils aquest divendres 19 de juny. Els espais es desprecintaran un cop netejats i desinfectats.

Agenda
Data: Divendres, 19 de juny de 2020
Lloc: Per telèfon
Data: Dissabte, 20 de juny de 2020
Hora: 22 h
Lloc: Era de can Rafart
Data: Dimarts, 23 de juny de 2020
Data: Dijous, 25 de juny de 2020
Hora: 19 h
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí