Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 341
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Ple junyEl Ple municipal del mes de juny es podrà seguir, un cop més, de manera virtual pel canal YouTube de l’Ajuntament. La sessió tindrà lloc dijous 25 de juny a partir de les 6 de la tarda. Donat que la ciutadania no podrà participar en aquesta sessió plenària, si teniu alguna pregunta la podeu fer a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

Sant Joan 2020Aquest dimarts 23 de juny, i seguint totes les mesures de protecció per evitar contagis de la covid19, va arribar a Vilassar la Flama del Canigó per donar el tret de sortida a la celebració de la revetlla de Sant Joan.

avanç festa majorSi la situació de la pandèmia segueix millorant, Vilassar de Dalt podrà celebrar la Festa Major dels Sants Genís la setmana del 22 al 30 d’agost.

Us volem donar les gràciesDesprés de la signatura d'un conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i l'Associació d'Empresaris i Comerciants per promoure la reactivació comercial al municipi, es posa en marxa la primera de les accions que contempla el document signat: Comprar a Vilassar té premi. La iniciativa consisteix en el sorteig de vals de compra per un import total de 6.000€. Hi tindran accés totes aquelles persones que hagin comprat a qualsevol dels establiments de Vilassar fins el 25 de juliol.

conta contesAquest diumenge se celebra arreu del món el Dia Internacional per a l'alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i Vilassar de Dalt s'hi suma amb activitats organitzades per la Regidoria d'Igualtat.

Agenda
Data: Diumenge, 28 de juny de 2020
Hora: 11 h
Data: Divendres, 3 de juliol de 2020
Hora: 21.30 h
Lloc: Era de can Rafart
Data: Dissabte, 4 de juliol de 2020
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí