Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n. 342
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

pavellóAquest dilluns 29 de juny el pavelló de can banús ha tornat a obrir al públic després del tancament obligat per la crisi sanitària. Amb l'obertura de l'equipament es reprenen les activitats dirigides tant del gimnàs com de la piscina.

Signatura conveni boletsL'Ajuntament i l'Associació Amics dels Bolets de Vilassar han signat, aquest dimarts, un conveni que regula la col·laboració material i econòmica del consistori per la realització de la Fira del Bolet i la Natura 2020.

bequesDel 6 al 31 de juliol es poden presentar les sol·licituds per les beques menjador del curs que ve. Per formalitzar-les realitzar el tràmit online o omplir el formulari corresponent amb tota la documentació que es demana i adreçar-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (amb cita prèvia).

Farmàcia de DaltEl Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) ha signat un conveni amb la Farmàcia de Dalt per portar a terme conjuntament el projecte de I+D+i 'Branyas'. Es tracta d'un projecte que vol estudiar les condicions de salut de les persones grans que viuen en residències ateses per aquesta farmàcia especialment durant la pandèmia de la COVID-19, entre les quals hi ha l'Hospital de Sant Pere.

conta contesAquest diumenge se celebra arreu del món el Dia Internacional per a l'alliberament de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals i Vilassar de Dalt s'hi suma amb activitats organitzades per la Regidoria d'Igualtat.

Agenda
Data: Divendres, 3 de juliol de 2020
Hora: 21.30 h
Lloc: Era de can Rafart
Data: Dissabte, 4 de juliol de 2020
Lloc: Museu Arxiu de Vilassar
Data: Dissabte, 4 de juliol de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Dissabte, 4 de juliol de 2020
Lloc: Virtual
Data: Dissabte, 11 de juliol de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí