Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.343
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

Farmàcia de DaltEl Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) ha signat un conveni amb la Farmàcia de Dalt per portar a terme conjuntament el projecte de I+D+i 'Branyas'. Es tracta d'un projecte que vol estudiar les condicions de salut de les persones grans que viuen en residències ateses per aquesta farmàcia especialment durant la pandèmia de la COVID-19, entre les quals hi ha l'Hospital de Sant Pere.

platanersAvui dilluns 6 de juliol a partir de les 23.00 h es durà a terme el tractament fitosanitari dels plataners del municipi pel control del fong oïdi. El tractament es farà amb sofre bioassimilable, un producte ecològic que estimula el vegetal i l'ajuda a superar les fitopatologies habituals.  

habitat3Aquesta setmana han finalitzat les obres de rehabilitació de l´habitatge privat buit que va ser cedit per destinar-lo a polítiques d´inclusió social a través del programa impulsat per la Fundació Habitat 3. També estan a punt els habitatges municipals del carrer de la Pau i del Pont que es destinaran a emergència social.

orgullDins el marc dels actes de commemoració del 28 de juny, dia de l'Orgull LGBTIQ+ i en col·laboració amb la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Vilassar ofereix, aquesta setmana, tres noves activitats adreçades a famílies i jovent.

Sant JordiDesprés que la pandèmia de covid19 obligués a suspendre la celebració de la festa de Sant Jordi el 23 d'abril, els gremis de llibreters i floristes han proposat el 23 de juliol com a nova data. Vilassar s'hi sumarà amb mesures organitzatives i de seguretat especials i ja es poden presentar les sol·licituds per les parades fins al 17 de juliol.

Concerts festa majorSi la situació de la pandèmia segueix millorant, Vilassar podrà celebrar la Festa Major dels Sants Genís la setmana del 22 al 30 d’agost. Un dels plats forts d’aquesta edició seran les actuacions de Gertrudis, Suu i Germà Negre la nit del 25 d’agost.

mesures seguretatLa Comissió de Festes ha eleborat un document estricte amb la normativa i les mesures de seguretat per poder gaudir d'una Festa Major presencial, però sense deixar de banda la protecció de la població davant la pandèmia de la Covid19. Així doncs, és important respectar-la per tal de poder assitir als diferents actes programats per aquesta edició de la Festa dels Sants Genís 2020.  

Parc 1El 2019, en les jornades del projecte "Els guardians dels arbres" els alumnes de 4t d’ESO de l'Institut Jaume Almera de Vilassar de Dalt van col·laborar amb els guardes del Parc de la Serralada Litoral i amb una educadora ambiental en l'adequació de l’entorn natural de diferents espais del Parc. Ara, aquest projecte ha estat reconegut amb un menció especial en el II Premi Experiències Inspiradores d'EUROPARC.

Covid19L’Àrea Bàsica de Salut de Vilassar de Dalt ha detectat possibles casos de nous contagis de la Covid-19, després que una persona acudís al CAP de Vilassar de Dalt amb símptomes del virus. L’Ajuntament està en contacte permanent amb el CAP i el Departament de Salut per controlar-ne l’evolució.

mascaretaDes del 8 de juliol és obligatori l'ús de la mascareta encara que es mantingui la distància física. S'ha de portar posada en qualsevol lloc de la via pública, a l'aire lliure, en espais públics i al transport públic. És per aquest motiu que el Departament de Salut ha elaborat un document de preguntes i respostes sobre com s'ha d'utilitzar la mascareta. Consulteu-lo.

Agenda
Data: Dissabte, 11 de juliol de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Organitza: Sorli Emocions
Tipus d'actes: Música
Data: Dilluns, 13 de juliol de 2020
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Organitza: Biblioteca can Manyer
Tipus d'actes: Cursos
Data: Dijous, 16 de juliol de 2020
Hora: 21 h
Fins data: 30-07-2020
Lloc: Era de can Rafart
Organitza: El Casal Popular
Tipus d'actes: Teatre
Data: Divendres, 17 de juliol de 2020
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Organitza: Biblioteca can Manyer
Tipus d'actes: Literatura, Infantils
Data: Dissabte, 18 de juliol de 2020
Hora: 22 h
Lloc: Plaça de la Vila
Tipus d'actes: Cinema
Data: Dissabte, 18 de juliol de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Organitza: Sorli Emocionc
Tipus d'actes: Música
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí