Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.346
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

sants genísCom a conseqüència de les darreres notícies sobre l’evolució de la crisi sanitària de la Covid-19, l’Ajuntament ha decidit anteposar la salut pública per davant de tot, suspendre algunes de les activitats previstes per la Festa dels Sants Genís, com els concerts i actes de més gran format, i posposar-les per l’any vinent.

mapa 31 juliolL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a l’Àrea Bàsica de Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut el divendres 31 de juliol, aquesta setmana no s’ha diagnosticat cap cas positiu a Vilassar i la taxa de reproducció de la pandèmia és de 0.00.

ple juliolConsulteu el resum dels acords presos en el Ple ordinari del mes de juliol de 2020.

Concurs literariAquest dissabte, en el marc de la jornada de comerç al carrer 'Fem que vagi bé', es va fer entrega dels premis del XXXVI Concurs literari de Sant Jordi i el Concurs de dibuix infantil i juvenil, tots dos lligats a la campanya.

Pac 2020Després de l'inici del procés d'elaboració el mes de gener passat i de l'aprovació per ple el passat mes de juny, Vilassar de Dalt ja disposa d'un Pla d'Acció Cultural que defineix les línies mestres de les polítiques culturals municipals per als propers anys.

hora SEMDes d'aquest dijous 30 de juliol ja es pot demanar cita prèvia a través d'internet per fer ús de la piscina lúdica, la piscina per a natació i la sala de fitness.

PGI VilassarEl Ple de la Diputació de Barcelona, celebrat el 30 de juliol, ha aprovat el Programa general d’inversions (PGI) amb una dotació total de 260 M€ distribuïda en 251,2 M€ per als ajuntaments, 8,1 M€ per als consells comarcals i 0,7 M€ per a les entitats municipals descentralitzades. Vilassar rebrà una dotació de 641.168,96 euros per destinar a inversions.

Agenda
Data: Dissabte, 1 d'agost de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Data: Dissabte, 8 d'agost de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí