Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.347
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

FM suspesaDesprés de les mesures decretades avui per la Generalitat, entre les quals es prohibeixen les reunions socials de més de 10 persones, l’Ajuntament ha decidit per responsabilitat suspendre tots els actes de la Festa Major dels Sants Genís.

28 agostL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut el divendres 28 d'agost, aquesta setmana s'han diagnosticat 7 casos positius de Covid-19.

gespa camp de futbolEn el marc del pla ‘Esport per a tothom’ aprovat el passat mes de maig, aquest dimarts 25 d’agost s’inicien els treballs de substitució de la gespa del Camp de Futbol de Vallmorena que s’allargaran durant un mes aproximadament.
Foto: CE Vilassar

Adjudicació bar del pavellóL'Ajuntament ha adjudicat, aquesta setmana, el contracte de gestió del servei de bar de les instal·lacions del Pavelló de can Banús a Eugeni Escolà Serrano, per un període de 4 anys.

oli usatDurant aquest mes d'agost, l'Ajuntament de Vilassar de Dalt retirarà de la via pública tots els contenidors d'oli usat. A partir d'ara, aquest residu es podrà dur tant a la Deixalleria la Suïssa com a la Deixalleria mòbil.

Agenda
Data: Divendres, 4 de setembre de 2020
Hora: 17.30 h
Lloc: Biblioteca can Manyer
Data: Dissabte, 5 de setembre de 2020
Hora: 22.30 h
Lloc: Sorli Emocions
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí