Anar a la plana de números del butlletí

Setmanari digital de Vilassar de Dalt | Setmanari digital n.349
Darreres informacions publicades al web municipal
REGISTRAR-SEVull donar-me d'alta - Vull donar-me de baixa
Destacats

rt logoLa inauguració oficial de Revela’T 2020 se celebrarà aquest proper divendres, 25 de setembre, al Teatre de la Massa amb un homenatge a la fotògrafa Cristina Garcia Rodero. El Festival, que arriba a la seva vuitena edició, s’ha vist obligat a canviar de dates i readaptar la programació per la pandèmia del coronavirus.

sorteig revelatEn el marc de la campanya Fem que vagi bé, el comerç de Vilassar i el Festival Revela't engeguen una nova acció de foment al comerç local i que començarà a finals de setmana coincidint amb la inauguració del Revela't.

pressupostos participatiusL’Ajuntament ha posat en marxa el primer projecte de pressupostos participatius que es fa al municipi. La ciutadania podrà escollir la destinació de 135.000 euros dels pressupostos de l'any vinent. Es poden consultar tots els detalls del procés i presentar propostes a través del web participa.vilassar.cat.

Se suspèn la prova pràctica que havia de tenir lloc aquesta tarda a les 4, del procés selectiu de 5 agents de la policia local. Properament s'informarà del dia de realització d'aquesta prova.  

4 de setembreL’Ajuntament actualitza setmanalment les dades referents a l’evolució de la pandèmia de Covid-19 a Vilassar de Dalt. Segons les dades facilitades pel Departament de Salut divendres 25 de setembre, aquesta setmana s'han diagnosticat 10 casos positius de Covid-19.

ple setembreEl Ple municipal del mes de setembre es podrà seguir, un cop més, de manera virtual pel canal YouTube de l’Ajuntament. La sessió tindrà aquest dijous a partir de les 6 de la tarda.
Donat que la ciutadania no podrà participar en aquesta sessió plenària, si teniu alguna pregunta la podeu fer a través del formulari que trobareu en aquest enllaç.

Agenda
Data: Divendres, 25 de setembre de 2020
Fins data: 04-10-2020
Lloc: Diversos espais del municipi
Data: Dissabte, 3 d'octubre de 2020
Hora: 20 h
Lloc: Teatre La Massa
Tipus d'actes: Teatre
Data: Diumenge, 4 d'octubre de 2020
Hora: 12 h
Lloc: Teatre La Massa
Organitza: Teatre La Massa
Tipus d'actes: Cinema, Infantils
Ajuntament de Vilassar de Dalt @2012
Pl. de la Vila 1 - Vilassar de Dalt 08339 - T. 93 753 98 00 - oac@vilassardedalt.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí